ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ-Άμεση κινητοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου σε καθίζηση οδοστρώματος στα Πευκάκια – Έσπευσαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος

Καβάφη & Γ. Παπανδρέου, Πευκάκια

Εντυπωσιακή κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου σε πρόβλημα που προέκυψε στην περιοχή των Πευκακίων. Συγκεκριμένα σημειώθηκε σοβαρή καθίζηση του εδάφους, δημιουργώντας μεγάλο άνοιγμα στο οδόστρωμα στη διασταύρωση των οδών Καβάφη και Γεωργίου Παπανδρέου. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο εσωτερικό του ανοίγματος υπήρχε μεγάλη διαρροή νερού.

Στο σημείο έσπευσαν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μαυρομαράς. Σύντομα προσήλθε και όχημα της ΕΥΔΑΠ για να εξετάσει τη βλάβη. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου Πευκακίων κ. Χρήστος Λαμπρινάκης και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Άμεσα έσπευσε και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, η οποία απέκλεισε το σημείο για την αποφυγή ατυχήματος. Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ πρόκειται για βλάβη σε σωλήνα υδροδότησης και πιθανά να χρειαστεί να γίνει διακοπή νερού για ένα διάστημα, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.

Συνιστάται στους διερχόμενους οδηγούς να προσέχουν κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aparaskevi-images.gr, τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για την αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων που παρουσιάζονται καθημερινά στις κατά τόπους περιοχές.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Την αμέσως επόμενη μέρα έσπευσε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ και ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης.

Φωτογραφία: Thanos Giotas