“Έλαμψαν” τα 23 στρ. στα Πευκάκια ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων

Ένα από τα συνεχόμενα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής Πευκακίων ήταν ο καθαρισμός και ο φωτισμός του χώρου που έχει χαρακτηριστεί για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου.

Το δεύτερο αίτημα, δηλαδή τον φωτισμό, ήρθε να λύσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο μόλις λίγων ημερών Αντιδήμαρχος Βασίλης Σάρκουλας.

Η λύση ήταν απλή, όπως και η υλοποίησή της: στις 18 Οκτωβρίου μέσα σε λίγες ώρες, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εγκατέστησε στις υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ 5 βραχίονες για φωτισμό. Σύμφωνα με τα σχόλια των περιοίκων «ο χώρος έλαμψε» και ακολούθησε πλήθος συγχαρητηρίων.

Η καλή πρόθεση, η όρεξη για δουλειά, η αποφασιστικότητα και η συνεργασία των κατάλληλων τομέων φέρνει αποτελέσματα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Σάρκουλας είναι ένας αξιόλογος, εργατικός και σεμνός άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη. Οφείλουν παράλληλα και οι κάτοικοι να συμπαρασταθούν και να συνεργαστούν με τον Αντιδήμαρχο και ειλικρινά θα βγουν κερδισμένοι. Όταν καθαριστεί το οικόπεδο από την αρμόδια δημοτική Υπηρεσία, όπως αναμένεται τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει και οι ίδιοι να το διατηρήσουν καθαρό, αποφεύγοντας να πετάνε σκουπίδια ή να το χρησιμοποιούν ως αφοδευτήριο των κατοικιδίων τους.

Έτσι με κοινή προσπάθεια τα 23 στρ.  θα αποδοθούν στους κατοίκους για περιπάτους, τρέξιμο και χαλάρωση, έως ότου υλοποιηθεί το αθλητικό κέντρο.

Η ασφάλεια των περιοίκων και όσων χρησιμοποιούν το οικόπεδο των 23 στρεμμάτων, όφειλε να είναι πάντα το πρώτο μέλημα της κάθε δημοτικής Αρχής. Αντίθετα παρακολουθήσαμε τα προηγούμενα έτη τη δημοτική Αρχή Σταθόπουλου να μετατρέπει το χώρο σε χωματερή μπαζών, αφού προείχε η διευκόλυνση των εργολάβων που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή λόγω ομβρίων και διανοίξεων.

Με την αλλαγή Διοίκησης στο Δήμο και αναλαμβάνοντας η παράταξη του Βασίλη Ζορμπά, άρχισε και το νοικοκύρεμα του Δήμου. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από την μόλις 40 ημερών Διοίκηση για τις προτεραιότητες που έχει θέσει. Πρώτα οι ανάγκες του δημότη και η ασφάλεια του.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Β. Σάρκουλας με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ και κάτοικο της περιοχής Κώστα Γουργούλη (αριστερά)