Αλέξανδρος Κωστόπουλος: “… τον λόγο πλέον έχει Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.”

Μπορεί το θέμα της διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Τίμου Κωστόπουλου από την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» να δείχνει ότι ακολουθεί την πορεία της λήθης για τους περισσότερους, δεν ισχύει το ίδιο για την οικογένεια Κωστόπουλου.

Μετά τους σοβαρούς χαρακτηρισμούς και τις υπόνοιες που ειπώθηκαν εκ μέρους του επικεφαλής κ. Γιώργου Οικονόμου, επήλθε η απάντηση του ίδιου του κ. Τίμου Κωστόπουλου που υπήρξε διαφωτιστικός, σαφής και άλλαξε την εικόνα των γεγονότων παραθέτοντας στοιχεία. Όμως και ο πατέρας, κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος, γνωστό και σημαίνον πρόσωπο στους οικονομικο-επιχειρηματικούς κύκλους, ο επί 19 έτη πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ), που δεν έχει δώσει λαβές για αρνητικούς σχολιασμούς, φαίνεται ότι περνά στην αντεπίθεση επιθυμώντας να προστατέψει το καλό όνομα της οικογένειας.

   Διαβάσαμε λοιπόν το ακόλουθο σχόλιο στην προσωπική του σελίδα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης:

«Αυτή είναι η ανάρτηση του γιου μου Timoleon Kostopoulos και Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής, για τα τοπικά δρώμενα. Αξίζει να την διαβάσετε και τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Γνωρίζω πολύ καλά τις αξίες, τις οποίες έχω εμφυσήσει στο παιδί μου, τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου και όλοι γνωρίζουν το ήθος και τις αξίες με τις οποίες πορεύεται ο Τίμος, τόσο στα κοινά της πόλης μας, όσο και στην κοινωνία γενικότερα. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τις πολιτικά χυδαίες επιθέσεις, που δέχθηκε η οικογένεια μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα τις αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια γιατί αξιοπρεπείς, μάθαμε να είμαστε πάντα στην ζωή μας. Όμως για τα όσα ανακριβή και συκοφαντικά αναφέρθηκαν στα ΜΜΕ, τον λόγο πλέον έχει Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας, για τα δεκάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης.»

Η οικογένεια Κωστόπουλου επλήγη ηθικά, όπως αντιλαμβανόμαστε το θέμα για αυτούς τουλάχιστον δεν θεωρείται λήξαν και αναμένουμε εξελίξεις.

Αυτή είναι η ανάρτηση του γιου μου Timoleon Kostopoulos και Δημοτικού Συμβούλου Αγιας Παρασκευης,για τα τοπικά δρώμενα….

Posted by Αλέξανδρος Κωστόπουλος on Tuesday, 22 October 2019