ΑΣΑΠ – Αγωνιστική Δράση 26-28 Οκτωβρίου 2019

Ο «Επικός» αγώνας βουνού στον Υμηττό, η 34ηποδηλατική ανάβαση Υμηττού, ο αγώνας για την «Ελευθερία»  στην πόλη ου Αιγάλεω και μια ακόμη όμορφη διαδρομή στο πάρκο του «Πεδίου του Άρεως».

Με 3ακόμη αγώνες δρόμου έκλεισε η ομάδα SantaRunningTeam του Α.Σ.Α.Π. την αγωνιστική της προσπάθεια για το μήνα Οκτώβρη. Ειδικότερα, η ομάδα συμμετείχε σε 2 αγώνες δρόμου εντός της πόλης της Αθήνας, στο Αιγάλεω και στο Πεδίο του Άρεως, σε διαδρομές των 10 και 5 χλμ. αντίστοιχα αλλά και στον ιδιαίτερα δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων τεχνικής ορεινό αγώνα του Υμηττού σε διαδρομές 25 και 12 χιλιομέτρων. Επίσης η ποδηλατική ομάδα SantaCyclingTeamτου Α.Σ.Α.Π. συμμετείχε στην απαιτητική 34η Ανάβαση Υμηττού Πολυχρόνεια σε απόσταση 10χλμ.

«PedionAreosParkRunSeries #3»


Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας της σειράς «PedionAreosParkRunSeries» που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ALL ABOUT RUNNING και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας. Πρόκειται για μια διαδρομή5 χλμ. εντός του πάρκου. όπου  συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας με σκοπό την ενθάρρυνση της μαζικής συμμετοχής και την προαγωγή των αξιών και των οφελών του αθλητισμού. Στον αγώνα συμμετείχαν 9 αθλητές της SantaRunningTeamεκ των οποίων αναφέρονται η 5η θέση του προπονητή μας Ιωσήφ Κελαΐδη στην γενική κατηγορία ο οποίος τερμάτισε με χρόνο 19:51στο σύνολο των 240 δρομέων καθώς και η 7η θέση στην κατηγορία των γυναικών της Φωτεινής Σβάρνα η οποία πραγματοποίησε χρόνο 24:38 στο σύνολο των 70 αθλητριών.

Αγώνας «Δρόμου Ελευθερίας» Αιγάλεω 2019

Την Κυριακή 27  Οκτωβρίου, στοΑιγάλεω φιλοξενήθηκε  ο πρώτος αγώνας δρόμου αφιερωμένος στις μάχες του ελληνικού λαού απέναντι στους κατακτητές της διαχρονικά. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφιερώθηκε στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού κατά τη γενοκτονία και συμπεριλάμβανε εκτός της διαδρομής των 10 χλμ., ενηλίκων και μια μικρότερη διαδρομή 1 χλμ. για παιδιά. ‘Έξιμέλη της δρομικής ομάδας του Α.Σ.Α.Π. συμμετείχαν στον αγώνα του Αιγάλεω εκ των οποίων ο προπονητής μας Ι. Κελαιδης τερμάτισε με χρόνο 42:04 στην 2η θέση της ηλικιακήςτου κατηγορίας Στις γυναίκες ξεχώρισε η Φωτεινή Σβάρνα με την 7η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 51:28, ενώ ο 14χρονος Αριστείδης Κατσαρός έτρεξε στην κατηγορία 16-29 και τερμάτισε με τον εκπληκτικό χρόνο 50:28.

Immitos Epic 2019

Τη Δευτερά 28 Οκτωβρίου διεξήχθη ο αγώνας βουνού Υμηττός “Epic” συμπεριλαμβανομένων δυο αρκετά απαιτητικών διαδρομών σε αποκλειστικά ορεινό πεδίο. Πρόκειται για τη διαδρομή Epic των 25 χλμ. και την Ανάβαση του Τρελού των 12 χλμ. σε δύσκολο πετρώδες έδαφος και υπό  αυστηρά χρονικά όρια όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο τεχνικής. Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 8 μέλη της SantaRunningTeam τα οποία πραγματοποίησαν εξαιρετική προσπάθεια κατακτώντας μια σημαντική αγωνιστική εμπειρία. Αναφορικά, στην 37η θέση της γενικής κατηγορίας τερμάτισε ο Κων/νος Βαρδακης με χρόνο 3:3:7 στο σύνολο των 146 δρομέων, ενώ στην απόσταση των 12 χλμ. στην 23η θέση της γενικής κατηγορίας τερμάτισε ο Γιώργος Νίκου με χρόνο 1:19:12 στο σύνολο 155 αθλητών.

34η Ανάβαση Υμηττού Πολυχρόνεια

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου για 34η χρονιά ο Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου ποδηλατικό αγώνα δρόμου στον Υμηττό.Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2019.Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη και ολοκληρώθηκε ύστερα από 10χλμ και 553μ υψομετρικά στην κορυφή.

Την ποδηλατική ομάδα SantaCyclingTeamτου ΑΣΑΠ εκπροσώπησε ο Γιαννάκης Άγγελος τερματίζοντας 4ος στην κατηγορία ΟΠΕΝ με χρόνο 34:29.