Από νωρίς το πρωί απομακρύνονται τα μπάζα από το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια

Από νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο «στόχος» της Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε ο χώρος των 23στρ. στα Πευκάκια.

Εργαζόμενοι του τμήματος Καθαριότητας, με την Αντιδήμαρχο κ. Ελένη Δάβαρη πάντα παρούσα, καθαρίζουν το χώρο από τα μπάζα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί τα τελευταία χρόνια. Είχαμε δημοσιεύσει αρκετές φορές τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και του συλλόγου Πευκακίων για την κατάσταση που επικρατούσε στο χώρο αυτό, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί για την δημιουργία του αθλητικού κέντρου. Είχε μετατραπεί πραγματικά σε σκουπιδότοπο και είχε δεχτεί τα μπάζα από τα όποια έργα πραγματοποιούνταν στην περιοχή. Και ενώ η απόφαση του Δ.Σ. όριζε την προσωρινή παραμονή τους, κανείς από την προηγούμενη δημοτική Αρχή δεν πίεσε τους εργολάβους να την τηρήσουν.

Η νυν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δάβαρη, φαίνεται να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Υπό την επίβλεψή της ο χώρος θα καθαριστεί ολόκληρος και θα διαμορφωθεί. Η δημοτική Αρχή Ζορμπά, παρότι έχει μόλις 2 μήνες που ανέλαβε την ευθύνη του Δήμου, είναι αποφασισμένη να βάλει τάξη και να παράξει έργο. Έργο στην πράξη και όχι στα λόγια.

Παρόντες σε οτιδήποτε αφορά τα 23 στρέμματα είναι στελέχη  της δημοτικής Αρχής που κατοικούν στην περιοχή, όπως ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Κώστας Γουργούλης και το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ,  κ. Γιώργος Κωβαίος και επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου Πευκακίων κ. Χρήστος Λαμπρινάκης.