Διαγωνισμός βολών από τον ΓΣΑΠ και τα αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ

Συνολικά 18 μικρές αθλήτριές μας πήραν μέρος στον 1ο Διαγωνισμό βολών της εφετινής περιόδου που διεξήχθη στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ-ΧΙΟΥ . Νικήτρια από το τμήμα των τζούνιορς αναδείχθηκε η Άρτεμις Δρανίδου και από τα προμίνι η Όλγα Νόβα. Στον επόμενο διαγωνισμό που θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ- ΕΦΑΟΖ την Κυριακή 24/11 ελπίζουμε να είναι πολύ περισσότερες. Εξ άλλου είναι η καλύτερη «κερκίδα» που μπορεί να έχει η ομάδα μας των γυναικών , όπως αποδείχθηκε και στον χθεσινό αγώνα με την Χίο.

Ευχαριστούμε την βιοτεχνία ΕΣΩΤΕΡΑ του συμπολίτη μας Μανώνη Πέπονα για τις δύο δωροεπιταγές των 20€ που κέρδισαν οι δύο νικήτριες. Από τον ΓΣΑΠ κέρδισαν ένα t-shirt με την ονομασία του Συλλόγου.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ-ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ 74-40

Δεκάλεπτα: 24-10, 11-07, 18-09, 21-14

Μια εύκολη νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί της Χίου το μεσημέρι της Κυριακής στο Κοντόπευκο. Δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, έβγαλε φάσεις, τα λάθη ήταν λίγα, πήραν όλες οι αθλήτριες αρκετό  χρόνο συμμετοχής και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στον δύσκολο αγώνα της επόμενης Κυριακής στις 10/11, ώρα 13.00 με τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ που θα τον αντιμετωπίσουμε στο γήπεδό του.

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Στούπα 19(3), Σιγιώργη 14, Κοντογιάννη 5(1), Γρίσπου 9(1), Ευαγγελάτου 5(1), Πετυχάκη 9, Κριμιτζά, Κόρμπου 4, Μπεζαίτη 5(1).
 ΧΙΟΣ (Γιασεμής-Γαλάτουλας): Κοτσία, Δάνδουλα 3(1), Κοματσιούλη 3, Παπαδοπούλου 4(1), Τόσκα 16(2), Καρούση 6, Μπαμπικέρ 6, Κρουσουλούδη, Γιασεμή 2.

 Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  

Ρεπό λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σχολής Μωραϊτη

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΦΑΟΖ– ΓΣΑΠ : 23 – 44

Δεκάλεπτα:10-20,03-07,07-03,03-14

Συνέχεια στις νίκες για τις κορασίδες μας που επικράτησαν εκτός έδρας του ΕΦΑΟΖ. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν με συγκέντρωση, κυρίως επιθετικά, βάζοντας τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Η σωστή διαχείριση στο υπόλοιπο του αγώνα, με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ καλή μας άμυνα, ήταν αρκετή για την τελική επικράτηση. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 9/11/19 στις 18:00 με αντίπαλο τον ΕΥΝΙΚΟ  στην έδρα μας.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Κακοσούρη, Μήτση, Τριανταφύλλη.

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ Β – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β: 40-46

Συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας (η ομάδα μας στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β).

Δεκάλεπτα (6-4, 8-15, 19-13, 7-14)

Με το που είδαμε τον Κρόνο να κατεβάζει μόνον 7 κοπέλες θεωρήσαμε ότι το είχαμε το παιχνίδι και αρχίσαμε να σουτάρουμε στον γάμο του καραγκιόζη…Πάλι καλά που δεν σπάσαμε και κανένα ταμπλώ γιατί ο πρόεδρος θα μας χρέωνε! Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν τραγικό και έπρεπε να φτάσει το τρίτο για να ξυπνήσουμε και να ισοφαρίσουμε το σκορ. Στο τελευταίο ξεφουσκώσαμε ξανά και οι καμικάζι του Κρόνου δεν μας χαρίστηκαν. Μπράβο τους! Ολοκληρώνοντας κρατάμε τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ και την διάθεση που δείξανε οι κοπέλες μας, και πετάμε την αστοχία και την νευρικότητά τους.

 Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, το Σάββατο 9/11 στη Νέα Κηφισιά!

ΓΣΑΠ (Γκόγκου) : Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Μαντζαφίνη, Κάνιστρα , Αλεξάνδρου, Στρατηγού,  Τοτόση, Κατακουζηνού, Τοτού, Γιαννακού, Αλεξανδράτου

Ε. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΑΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των ΜΙΝΙ :

« έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για την χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία.»

Ο ΓΣΑΠ , στηρίζοντας την παραπάνω φιλοσοφία,  συμμετέχει στο τουρνουά. Η ομάδα μας ανήκει στον 1ο όμιλο, στον οποίο θα δώσει συνολικά 14 αγώνες , ο τελευταίος των οποίων θα διεξαχθεί στις 16/02/2020.

Καλή επιτυχία λοιπόν στα κορίτσια μας και στην προπονήτριά τους!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (16-55)

Οκτάλεπτα: 0-8, 4-10, 8-6, 1-16, 3-15

Με το δεξί ξεκινήσαμε αυτό το τουρνουά !  Ήδη από το πρώτο 8λεπτό φάνηκε ότι τα κορίτσια ήταν αποφασισμένα να παλέψουν. Έτσι με τη σωστή καθοδήγηση από την coach Λάουρα, με προσπάθεια και πείσμα ξεπέρασαν το αρχικό άγχος. Το σφύριγμα της λήξης μας χάρισε χαμόγελα, ικανοποίηση και φυσικά το ροζ φύλλο του αγώνα.

Την επόμενη Κυριακή ραντεβού στις 14.00 στο γήπεδό μας με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Λιοντάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Κεϊσογλου, Σινάνογλου Α., Μηλιώνη, Κεχρή, Αθανασοπούλου, Τούτση, Τσαλούρη, Οικονόμου, Βερτοπούλου