Ο Γιώργος Μαρκόπουλος νέος πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και ο Βασίλης Ζορμπάς μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής

Με 14 στους 22 ψήφους (8 λευκά, 0 άκυρα) εξελέγη ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, Πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.). Ο κ. Μαρκόπουλος ήρθε πρώτος σε ψήφους στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες στις 8 Νοεμβρίου 2019, λαμβάνοντας μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, κερδίζοντας έτσι την προεδρία στη σημερινή συνάντηση για τη σύσταση του Δ.Σ..

Συγχαρητήρια σε όλους έδωσε ο νέος πρόεδρος με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα: «Συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους και καλή δύναμη. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Ξεκινάμε όλοι μαζί, χωρίς μεγάλα λόγια, να δουλέψουμε για την Αυτοδιοίκηση, για τους Δήμους μας, για την Αττική, για τους συμπολίτες μας».

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Βασίλειος-Φοίβος Αξιώτης με 12 σταυρούς (6 λευκά, 1 άκυρο) και Γενικός Γραμματέας ο Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης με επίσης 12 ψήφους (6 λευκά, 1 άκυρο).

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Γεώργιος -Σταύρος Τσίρμπας με 12 ψήφους έκαστος (5 λευκά, 2 άκυρα).

Στο πενταμελές Εποπτικό Συμβούλιο, εξελέγησαν: Πρόεδρος ο κ. Π. Αβραμίδης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιωάννης Διάκος και μέλη, η κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ο κ. Πέτρος Φιλίππου και ο κ. Γιώργος Καπλάνης.