Γιάννης Σερκεδάκης (Ο.Α.Α.Π.): Συγχαρητήρια Στέφανε για την παγκόσμια επιτυχία σου!

Γιαννής Σερκεδάκης: Συγχαρητήρια Στέφανε για την παγκόσμια επιτυχία σου!
 Έκανες υπερήφανους την Ελλάδα και τους Έλληνες!

 Αντί για ¨παχιά λόγια ¨θα ήθελα να παραθέσω το μήνυμα που έστειλα στο Στέφανο τον Αύγουστο του 2018 :

  «Στέφανε,μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις σου συνέχισε απτόητος για την πορεία προς την κορυφή!
   Απέδειξες πως χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, όταν έχεις σχέδιο, πείσμα, με σκληρή δουλειά και απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που κάνεις κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σου.
   Συγχαρητήρια Στέφανε και τώρα που είσαι στην κορυφή όλοι πλέον θα σε αναγνωρίσουν και θα σε σεβαστούν καθώς έκανες ένα μεγάλο δώρο στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που αντιστέκεται, στην Ελλάδα που επιμένει…»

   Επίσης επίκαιρη όσο ποτέ είναι η αναφορά μου στην κοπή της πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής τον Ιανουάριο 2019:

  «Πιστεύουμε ότι η Επένδυση στον Αθλητισμό έχει ανταποδοτική αξία και αυτό το βλέπουμε παραδείγματος χάρη στην περίπτωση του Στέφανου, σε ένα άθλημα το οποίο κατά κύριο λόγο πρεσβεύει την ευγενή άμιλλα και τις κορυφαίες αθλητικές αξίες.
  Όλοι σήμερα αναφέρονται και σωστά στις επιτυχίες του Στέφανου αλλά μας κάνει εντύπωση πως μόλις τώρα οι όψιμοι υποστηρικτές του προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν μέχρι και πριν δύο μήνες έλεγαν πως είχε καβαλήσει το καλάμι.. Τώρα είναι ο θεός τους!
   Με πικρία και όχι μόνο θα έλεγα ότι αποτελεί ιδίωμα των μέτριων ανθρώπων να το ¨ρίχνουν¨, όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι, στην μεταφυσική.!
   Κυρίως όταν διοικούν μέτριοι άνθρωποι οι οποίοι όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι εκείνοι κοιτάζουν το δάχτυλο και όχι την μεγάλη εικόνα του σύμπαντος..!
  Από το 2012 προσπαθούμε για ένα ιντερνετικό σχολείο στον αθλητισμό που θα εξυπηρετήσει 150.000 οικογένειες αθλητών.
   Τώρα αντί για ¨κούφια λόγια ¨ας προσπαθήσουν να το κάνουν πράξη ώστε να προσφέρουν και αυτοί στο αθλητικό οικοδόμημα.
   Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν την σημασία που έχει η εκπαίδευση και η γνώση, ως οι πιο σοβαρές παράμετροι στην εξέλιξη ενός δημιουργικού ταλέντου.
   Η σκληρή δουλειά η πειθαρχία, η διαδικασία της εκπαίδευσης και το πλαίσιο των κανόνων που όλα αυτά συμβαίνουν, είναι εκείνα που καθορίζουν την εξέλιξη των αθλητών όπως και οι στόχοι που τίθενται και αναπροσαρμόζονται κατά συγκυρία, αλλά και κατά περίπτωση.»

Θερμά συγχαρητήρια!..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ