Αν/χης Βασίλης Γιαννακόπουλος: Διαμόρφωση Σταθμού υπεραστικών λεωφορείων και της γύρω περιοχής

Στα κεντρικά γραφεία της περιφέρειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με θέμα:

“Η αποτελεσματική λειτουργία του κεντρικού κοινοπρακτικού σταθμού υπεραστικών υπεραστικών λεωφορείων Αθηνών (Λιοσίων) και η βελτίωση του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής έως και τις τρεις γέφυρες”.

Σταθμος Λιοσίων



Εκπροσωπώντας την περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη κ Γ. Πατούλη ο Βασιλης Γιαννακοπουλος ως αντιπεριφερειάρχης μεταφορών συντόνισε τη συνάντηση εργασίας.  Ο Αντιπεριφερειάρχης αφου κατεγραψε όλες  τις απόψεις και προτάσεις των εμπλεκομένων φορέων για την ανακαίνιση του σταθμού των υπεραστικών λεωφορείων και της γύρω περιοχής δήλωσε

Προτεραιότητά μας, η αναβάθμιση της περιοχής και η αποτελεσματικότερη λειτουργία του σταθμού προς όφελος των κατοίκων, των επιβατών και των πεζών.

Η προσεχής συνάντηση του περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Αθηναίων για την έναρξη του συγκεκριμένου έργου θα ολοκληρώσει τον κύκλο της εισήγησης και την έναρξη των εργασιών.

– Παρόντες στην σύσκεψη ήταν –
Ο πρόεδρος των ταξί κ Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος των λεωφορείων κ Φάτσιος, ο πρόεδρος ΤΕΕ κ Στασινός και οι πρόεδροι των ταξί των λεωφορείων του ΤΕΕ.
Ο εντεταλμένος της περιφερειας στα ΚΤΕΟ Γιωργος Αγγελοπουλος ο γενικός διευθυντης Ηλιας Δολγυρας οι αρμόδιοι διευθυντές Νίκη Μαρούδα Παντελης Μπιαλης Βασιλική Πανάγου και Νεοκλης Τσουνης Απο το τμήμα βιώσιμης κινητικότητας του Δημου Αθηναίων οι η διευθύντρια Μεροπη Δημοπουλου και Μαρια Σιδερη και Σωτηρης Τζημας