Φωταγωγήθηκε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής εν μέσω χορών και μουσικής (VD)

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έκανε απόψε αισθητή την παρουσία του στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απόψε, 7 Δεκεμβρίου 2019, έγινε η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που σύμφωνα με το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά θα γίνονται σε καθημερινή βάση και θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.

Την έναρξη έκαναν τα μικρά παιδιά που επιδόθηκαν σε χορούς υπό την καθοδήγηση της Βασίλως Ιωάννου. Ακολούθησε η Φιλαρμονική του Δήμου εκτελώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος πολιτών, κάθε ηλικίας σε κατάσταση ευφορίας.

Το δέντρο άναψε ο Δήμαρχος με την παρουσία μικρών παιδιών. Ο κ. Ζορμπάς ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες χρόνια πολλά και ενημέρωσε πως οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία του Δήμου με την ΕΝΕΒΑΠ και τον ΠΑΟΔΑΠ. Υγεία και προκοπή ευχήθηκε στους μεγάλους και τα παιδιά να είναι τυχερά. Ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι έδωσαν ένα μεγάλο αγώνα τις τελευταίες ημέρες. Και κάπως έτσι με αντίστροφη μέτρηση άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην πλατεία ήδη έχουν στηθεί σπιτάκια όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ζωγραφίσουν, να στείλουν γράμμα στον Αη Βασίλη και να φωτογραφηθούν, καθώς και τα γνωστά σπιτάκια με τα εδέσματα. Υπάρχουν επίσης διάφορα άλλα παιχνίδια και τρενάκι για χαρούμενες βόλτες.

Εκτός των πολλών πολιτών παραβρέθηκαν επίσης και διασκέδασαν ο Γενικός Γραμματέας Μιλτιάδης Κύρκος, ο επικεφαλής των «Αλλάζουμε» κ. Γιάννης Μυλωνάκης, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Τίμος Κωστόπουλος, Ελένη Δάβαρη, Διονύσης Λέκκας, Νίκος Κωβαίος και Βασίλης Σάρκουλας, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γουργούλης, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου και η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκος Παναγόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δερματάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ζόμπολας και Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης  και πολλοί άλλοι.

Παρούσα και η ΕΡΤ που κάλυπτε τηλεοπτικά το γεγονός και συνομίλησε με τον κ. Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αργυρό.