Χριστούγεννα Αγάπης και Αλληλεγγύης σε μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν ανθοδέσμες στους μουσικούς-χορευτικούς συντελεστές από το Δήμαρχο κ. Ζορμπά, τον κ. Σταθόπουλο και τον κ. Μυλωνάκη

Μια βραδιά Αγάπης υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών απόλαυσαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής στο θέατρο του Κολλεγίου Pierce.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, συμμετείχαν καταξιωμένοι λυρικοί τραγουδιστές, διακεκριμένοι σολίστες οργάνων και σύγχρονοι συνθέτες που ζουν ή δραστηριοποιούνται στην Αγία Παρασκευή καθώς και νεαροί ταλαντούχοι σπουδαστές μπαλέτου και τα ένθερμα μέλη της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Στην όμορφη αυτή βραδιά που γέμισε από νότες, η τέχνη συνάντησε την αλληλεγγύη. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα υπήρξε άκρως χριστουγεννιάτικη και η αγάπη περίσσεψε, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και γλυκών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Μαγειρείο του Δήμου.

Την παρουσίαση της μουσικής βραδιάς έκανε η δημοσιογράφος Βίκυ Τσιανίκα και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Οργάνωση είχε η Ειδική Σύμβουλος Μάνια Βλαχογιάννη.

Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Βασιλική Καραγιάννη, Αλεξάνδρα Ματθαιουδάκη, Πέτρος Σαλάτας, Μάνια Βλαχογιάννη, Βαγγέλης Γαγλίας, Βασίλης Μαστοράκης, Ηλίας Μαστοράκης, Μιρέλα Ρούτση-Μαντά, Μαρία Βασιλείου, Σάββας Ζαφειρόπουλος, Αντώνης Καρατζίκης, Έλενα Πάπαρη, Έλενα Λαζαρέτου, Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Κουτσονίκας και η Σχολη Χορου Εύης Κοσκινά.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο Γ.Γ. Μιλτιάδης Κύρκος, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Καψοκεφάλου, οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Οικονόμου και Γιάννης Μυλωνάκης και μέλη της δημοτικής Αρχής και των δημοτικών παρατάξεων.

Παρούσα και η Εκκλησία δια του Προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Αρχιμανδρίτη Διονύσιου Κατερίνα, και των ιερέων π. Σταύρου Γούλα και π. Νικόλαου Σιάτου από τον Ι.Ν. πρ. Ηλία Τσακού.

Τη συναυλία απόλαυσαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης μετά της συζύγου του, η βουλευτής Ζωή Ράπτη, ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Χρήστος Σούλης, εκπρόσωπος της Πρεσβείας των ΗΑΕ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Διαμαντίδης και πολλά μέλη τοπικών κι πολιτιστικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» φημίζεται για τις ποιοτικές μουσικές βραδιές που διοργανώνει και προσφέρει στους κατοίκους της πόλης, όπως η εξίσου επιτυχημένη βραδιά με τις Κιθάρες του Βαγγέλη Μπουντούνη στην προηγούμενη θητείας της, που είχε συγκεντρώσει πλήθος κόσμου στην ίδια αίθουσα.

Εντύπωση προκάλεσε και σχολιάστηκε στα πηγαδάκια η, για μία ακόμη φορά, απουσία από μεγάλη εκδήλωση του Δήμου του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη. Το γεγονός αναφέρεται για να μην θεωρηθεί ότι υπήρξε παράληψη από την ιστοσελίδα.