Αγωνιστική δραστηριότητα του Γ.Σ.Α.Π. στις 20&21

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣΔΑΝΑΟΙ ΑΡΓΟΥΣΓΣΑΠ 55-83
Δεκάλεπτα: 14-24, 19-17,06-22,16-20

Η ομάδα μας με την χθεσινή νίκη κατοχύρωσε  την  6η θέση της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του Α γύρου στις  05/01/20 κατά την οποία εμείς έχουμε ρεπό.  Στις 12/01/20 στον πρώτο αγώνα του Β γύρου θα υποδεχθούμε τον Αθηναϊκό στο Κοντόπευκο, με στόχο να πάρουμε την ρεβάνς από την ήττα του Α γύρου. Η ομάδα μας, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Γρηγόρη Τασιόπουλου.

Από τον χθεσινό αγώνα να σημειώσουμε την ορεξάτη συμμετοχή όλων των αθλητριών μας, οι οποίες έβγαλαν ωραίες φάσεις, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο και το «βάπτισμα του πυρός» για την νεάνιδά μας Διονυσία Σάμιτα.                                            
Διαιτητές: Λάμπος-Κυριακού(πολύ καλοί)

ΔΑΝΑΟΙ ΑΡΓΟΥΣ (Καπετάνιου) Μπενέκη 24(1), Ζαροκώστα  20, Γιαννακουλη 2, Αλμπέρτου, Μπαρτουτση, Κολιπετσα, Καπετάνιου, Χατζηκωνσταντινου, Παναγιωτόπουλου, Μαρα 2, Αρβανιτη 7.
ΓΣΑΠ ( Τασιόπουλος) Κάσδαγλη, Στούπα 26(2), Σιγιώργη 6, Κοντογιάννη 8(1), Γρίσπου 21(4), Ευαγγελατου 3(1), Παπαντώνη, Σάμιτα, Κριμιτζά 6, Πετυχακη, Κόρμπου 8, Μπεζαίτη 5

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 42 – 36

Δεκάλεπτα:14-08,10-09,11-10,07-09

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2019 οι κορασίδες μας. Στον αγώνα που είχε χαρακτηριστικά ντέρμπυ, τα κορίτσια μας μπήκαν μπροστά  από την αρχή, απέκτησαν σημαντική διαφορά την οποία και διατήρησαν μέχρι τέλους, κατακτώντας την πολύτιμη νίκη. Μελανό σημείο για την ομάδα μας, ο τραυματισμός της αθλήτριάς μας Λ.  Χατήρα στην οποία εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας, τόσο για τη πολύ καλή εμφάνισή και το θετικό αποτέλεσμα, όσο και για την πρόοδό τους από την αρχή της  περιόδου. Επόμενος αγώνας «του χρόνου» Σάββατο 11/01/20 στις 18:30 εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Χριστοπούλου Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση, Αρβανίτη.

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: (Για το πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας)

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ: 51-25

Δεκάλεπτα (25-2, 10-12, 6-5, 10-6)

Δεν είναι τυπογραφικό  λάθος, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 25-2! Το πρέσσινγκ που μας έπαιξαν σε συνδυασμό με την αφηρημάδα στην άμυνα (για παράδειγμα τα δύο πρώτα καλάθια τα φάγαμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο) είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε και να επιτρέψουμε στις αντίπαλες να κάνουν πάρτυ.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά τα κορίτσια ξύπνησαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, διατηρώντας τουλάχιστον την αγωνιστική μας αξιοπρέπεια! Να σημειώσουμε πάντως ότι είχαμε σημαντικές απουσίες στην δωδεκάδα μας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Λόγω εορτών η αγωνιστική δραστηριότητα σταματά και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/1 με την ΑΕΝΚ στο γήπεδό μας!

ΓΣΑΠ (Γκόγκου) : Κέντρου, Δασκαλάκη, Μαντζαφίνη, Κάνιστρα , Αλεξάνδρου, Κατακουζηνού, Τοτού, Γιαννακού, Αλεξανδράτου, Καλαμβόκη, Κασκαβέλη, Πολυμένου

Ε. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ:  ΓΣΑΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  47-25

Οκτάλεπτα: (14-8, 6-4, 10-2, 9-3, 8-8)

Ο δεύτερος γύρος του Τουρνουά ΜΙΝΙ ξεκίνησε στην έδρα μας αντιμετωπίζοντας τα κορίτσια από τα Μελίσσια.  Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι με εξαιρετικά αποτελέσματα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση της ομάδας μας, με αξιοσημείωτες συνεργασίες και συνδυασμούς μεταξύ των κοριτσιών μας. Άλλη μία νίκη προστέθηκε στη φετινή πορεία των κοριτσιών μας, που το μόνο που τους λείπει είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους! Το επόμενό παιχνίδι με την καινούργια χρονιά είναι στις 12/1/2020 στις 6.15μμ με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης στο ομώνυμο γήπεδο.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Μηλιώνη Ε., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.