Χριστούγεννα σαν… παραμύθι από τους «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Ζεστό εορταστικό κλίμα στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης

Μια ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απόλαυσαν όσοι μικροί και μεγάλοι Αγιοπαρασκευιώτες βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο. Εκεί, η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» διοργάνωσε ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο των παραμυθιών και των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας «thea tree». Μαριάνθη Φωτάκη και Δήμητρα Κοκκινοπούλου σχεδίασαν μια διαδραστική μουσική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά και, μαζί με τη Ζωή Φράττη, έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα στις ημέρες, μέσα από «Το όνειρο ενός… Καρυοθραύστη».

Την εκδήλωση, μαζί με τα δεκάδες παιδιά, έζησαν με μεγάλο ενθουσιασμό και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Άννα Γάκη, Κώστας Κρητικίδης, Πέτρος Διακογιάννης,  Γιάννης Λογοθέτης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Ελισάβετ Πετσατώδη και Κώστας Χατζηανδρέου και τα μέλη των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» Χρήστος Αθανασίου, Έλενα Θεοδωροπούλου, Μυρσίνη ΖαφειράκηΒασίλης Κάκκος, Ορέστης Κύρτσης, Φωτεινή Ναλμπάντη, Τάνια Νικολούλια, Απόστολος Παναγιώτου, Εύη Παστίδου, Χρήστος Πένητας, Γιώργος Σάρρας και Λιάνα Σιούλα. Τη στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε ηκα. Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Γιάννης Μυλωνάκης, ευχαρίστησε το κόσμο που ανταποκρίθηκε τόσο θερμά στην πρωτοβουλία του συνδυασμού, ευχόμενος σε όλους καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική νέα χρονιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχαν κεράσματα για όλους, όπως ζεστό κρασί για τους μεγάλους, ζεστή σοκολάτα για τα παιδιά και χειροποίητα γλυκά.

Επίσης, συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα για τη στήριξη της Στέγη Γερόντων της πόλης.