Παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου για τα Τέλη Κυκλοφορίας δίνει το Υπουργείο

Με σημερινή ανακοίνωση (30/12/2019) το Υπουργείο Οικονομικών κάνει γνωστό στους πολίτες ότι παρατείνεται η καταβολή των τελών κυκλοφορίας έως τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Επίσης η ίδια ημερομηνία αφορά και “τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία“, δηλαδή οι πολίτες θα μπορούν να καταθέσουν στην εφορία τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους εφόσον επιθυμούν να αποφύγουν την πληρωμή των τελών του 2020.

Σημαντική είναι η διευκρίνηση από το υπουργείο ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Δίνεται έτσι μια 15θήμερη ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν ή αμέλησαν να τακτοποιήσουν την πληρωμή.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Δ.Τ. Παράταση για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας

Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο.