Η Γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ  κόβει την πίτα της ομάδας

Στις 03/01/2020 η ομάδα μας των γυναικών έκοψε την πίτα της στην ρεμπέτικη ταβέρνα το «ΑΝΗΦΟΡΙ», διασκεδάζοντας με την εξαίρετη ρεμπέτικη κομπανία της , όπου απολαύσαμε τον συμπολίτη μας Ανδρέα Γκιζιώτη με το μπαγλαμαδάκι του και το καλό φαγητό με άφθονο κρασί.

Την ομάδα μας συνόδευσαν ο πρόεδρος Γιώργος  Καράμπελας, ο αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός Βαγγέλης Κακοσούρης με την σύζυγό του, η ταμίας Δώρα Βαγενά, το μέλος του ΔΣ Δημήτρης  Αλεξάνδρου, το μέλος του ΔΣ Βασίλης Τριανταφύλλης με την σύζυγό του, το μέλος του ΔΣ και έφορος της ομάδας γυναικών Κατερίνα Οικονόμου με τον σύζυγό της και ο φίλος του συλλόγου Διονύσης Στεργιώτης.

… και την πίτα του ΔΣ

Τυχεροί που κέρδισαν τα δύο φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα ήσαν η αθλήτρια Κορίνα Κριμιτζά και ο Διονύσης Στεργιώτης. Τα δώρα που ήσαν χειροποίητα φιλοτέχνησε και προσέφερε  η γνωστή Αγιοπαρασκευιώτισα Μαίρη Ρίζκ-Καρακατσάνη. Την ευχαριστούμε.

  1. Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ PHARMATEN

Ευχαριστούμε την εταιρεία PHARMATEN με την χορηγία της οποίας αγοράστηκαν καινούριες φανέλες για την ομάδα των κορασίδων.