Πρωτιά για τις Νεάνιδες και Νίκη επί του Πανιωνίου από τις Γυναίκες του ΓΣΑΠ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΓΣΑΠ: 64-67 (κανονική διάρκεια 58-58)

Δεκάλεπτα: 19-10, 13-16, 16-16, 10-16 (κ.α.),06-09
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα μας
! Επιτεύχθηκε επί ενός ελλειπούς Πανιωνίου (απούσες Ρετζεπέρη, Αξιοπούλου και Σουλτάνη που εγχειρίστηκε εχθές για αποκατάσταση του χιαστού-της ευχόμαστε περαστικά), αλλά και εμείς εδώ και δύο μήνες έχουμε απούσα την Γκάνια με μηνίσκο και τον τελευταίο ενάμιση μήνα την Πετυχάκη (οστικό οίδημα).Αλλά  το μπάσκετ παραμένει ένα συναρπαστικό άθλημα, αν σκεφτεί κανείς ότι δύο φορές μέχρι σήμερα , με ΕΦΑΟΖ και Αθηναϊκό χάσαμε στην έδρα μας στην παράταση, ενώ κάναμε καλή εμφάνιση , όμως εκτός έδρας στον Πανιώνιο κερδίσαμε στην παράταση, ενώ η εμφάνισή μας ήταν επιεικώς μέτρια. Κάναμε ένα τραγικό α’ δεκάλεπτο, στο β’ και στο γ’ προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι , αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δ’ , με ηρωική προσπάθεια πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση, όπου εκεί παίχτηκε η τελική φάση του θρίλερ με νικητή ευτυχώς την ομάδα μας.  Συγχαρητήρια στον προπονητή και στις αθλήτριές μας για την μαχητικότητά τους, αλλά πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους, αν θέλουν να έχουμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, που έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Διαιτητές:  Κούλης Κ.-Πετράκης Ι.(πολύ καλοί)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χατζηδάκης): Κριτσηδήμα, Στεργιοπούλου 7(1), Κάραλη 19(2), Γεροστεργίου 13(1), Ταντουρόφσκα 18(3), Σιγάλα  7, Ολύμπιου, Μπαλωμένου, Καναβάρου.
ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος): Κάσδαγλή, Στούπα 19(2), Σιγιώργη, Κοντογιάννη 6, Γρίσπου 19(1), Ευαγγελάτου 5(1), Παπαντώνη, Μπεζαϊτη, Πετυχάκη, Κριμιτζά 10, Κόρμπου 8.

 Β.ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ- ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ :   59-25

Δεκάλεπτα :  10-7, 15-7, 18-5, 16-6

Τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και νίκη με την οποία σφραγίσαμε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Η ομάδα μας φέτος είχε μια εξαιρετική πορεία με ρεκόρ 13-1 και τη Δευτέρα το βράδυ πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία  Νεανίδων της ΕΣΚΑ. Τα κορίτσια μας έπαιξαν με μεγάλη διάθεση στον χθεσινό αγώνα και πανηγύρισαν την ευρεία νίκη τους με ενθουσιασμό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , όπως και σ τον προπονητή τους Δημήτρη Χατήρα, καθώς και σε όλους όσοι στήριξαν την ομάδα, για την επιτυχία αυτή. Θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε από τις νεάνιδες τη Μάριαν Μπεζαϊτη, την Αθηνά Φλαμπούρη και τη Δέσποινα Χατζηγεωργίου , να τις ευχαριστήσουμε  για την πολύτιμη συμβολή τους στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας και να τις ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):  Λούκα 4, Μπεζαϊτη 10, Χατήρα 4, Κυρκοπούλου 6, Αρβανίτη 2,   Χριστοπούλου 3(1), Χατζηγεωργίου 4, Φλαμπούρη 8, Κακοσούρη 12, Σάμιτα 6.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: 40-30

Δεκάλεπτα:12-06,05-07,06-09,17-08

Δύσκολη  εντός έδρας νίκη για  τις κορασίδες  μας  απέναντι σε  έναν πολύ δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο. Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ  έως και  το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με την ομάδα μας να είναι πάντα  μπροστά  στο σκορ, χωρίς όμως να μπορεί να πάρει σημαντική διαφορά. Αυτό συνέβη στην τέταρτη περίοδο, όπου τα κορίτσια μας έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους και τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα που μας πρόσφεραν. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας το Σάββατο 25/01/20 στις 16:00 με αντίπαλο τον ΜΕΛΑ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ στο κλειστό του 6ου Ενιαίου Λυκείου Αιγάλεω.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Αλεξάνδρου, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού,Κακοσούρη,Γεραντώνη,Τριανταφύλλη.

Δ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ: ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  – ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΕΤΟΣ  28-30

Οκτάλεπτα: (8-4, 9-7, 1-8, 10-5, 0-6)

Ξεκινήσαμε δυναμικά και αποφασισμένες να κερδίσουμε το παιχνίδι αφιερώνοντας τη νίκη στις 2 ψηλές που έλειπαν από την ομάδα μας. Για άλλη μια φορά η άμυνα των κοριτσιών μας ήταν υποδειγματική. Όμως κάτι πήγε στραβά με τις επιθέσεις μας στο τρίτο και στο τελευταίο οκτάλεπτο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σταυρώσουμε καλάθι. Έτσι τα κορίτσια του Αετού δεν έχασαν τη ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά και να περάσουν μπροστά στο σκορ. Χρειάζεται λοιπόν όλα τα κορίτσια να δουλέψουν περισσότερο ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικές και εύστοχες στην επίθεση.  Το επόμενό μας παιχνίδι, στις 26/1/2020 στις 3.15μμ με τον Κρόνο Γέρακα στο κλειστό γήπεδο Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Συρίγου Ν., Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Αθανασοπούλου Φ., Λιοντάκη Ι., Γουρδουπάρη Ν., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Μητροπέτρου Γ., Κεχρή Δ.

Ε. ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Την Πέμπτη 16/01/20 σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων, έκοψαν από κοινού την πρωτοχρονιάτικη πίτα.Τα δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές των 15€ (γνωστού καταστήματος αθλητικών ειδών) κέρδισαν οι αθλήτριες Μάριαν  Μπεζαϊτη από τις νεάνιδες  και Κατερίνα Γεραντώνη από τις κορασίδες. Στην  κοπή  παρόντες ήταν ο  τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου Νίκος Τσίκος, ο προπονητής των  τμημάτων Δημήτρης Χατήρας, οι έφοροι Κατερίνα Οικονόμου και Βαγγέλης Κακοσούρης, φίλοι και γονείς των αθλητριών του συλλόγου. Ευχαριστούμε την Κατερίνα Οικονόμου για την πολύ νόστιμη πίτα που μας έφτιαξε (ψίχουλο δεν έμεινε). Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και καλή πρόοδο στα κορίτσια μας.    

ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΙΝΙ

 To Σάββατο   18 /1    πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το τμήμα PROMINI. Οι τυχερές της χρονιάς ήταν η Εμμαντίνα Τούτση και η Κατερίνα Δρακοπούλου. Ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια Καλή Χρόνια και 20άρια σε όλα τα επίπεδα.  Χρόνια Πολλά σε όλους.