Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μπαράζ εμπρησμών -20 καμένα αυτοκίνητα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Πολύγωνο, Υμηττό και...

Μπαράζ εμπρησμών -20 καμένα αυτοκίνητα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Πολύγωνο, Υμηττό και Φιλοπάππου

Photo: iefimerida

Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/01/2020). Αυτή τη φορά, παρανάλωμα του πυρός έγιναν 20 αυτοκίνητα στο Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή, στο Πολύγωνο, στου Φιλοπάππου και τον Υμηττό.

Ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αγία Παρασκευή. Η φωτιά ξέσπασε σε όχημα που βρισκόταν στην οδό Νότου, όπου στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Στο Μαρούσι στόχος εμπρησμού έγιναν 12 αυτοκίνητα, όπου επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Οι άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στις οδούς επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους, και Ηροδότου και Δεληγιάννη.

Στην Αθήνα, από τα πέντε αυτοκίνητα που έγιναν στόχος, τα τρία τουριστικά λεωφορεία βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου στο λόφο του Φιλοπάππου και τα άλλα δύο (βαν των ΕΛΤΑ) επί της οδού Πριγκιποννήσων, στο Πολύγωνο, έξω από τα ΕΛΤΑ. Πυρπολήθηκαν επίσης δυο αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αμασείας και Σινώπης στην περιοχή του Υμηττού.

Στις οδούς Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και στην οδό Πριγκιποννήσων έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα.