Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση έκοψε τη Βασιλόπιτα η “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

Στο κατάμεστο 12 café –bar , της Αγίου Ιωάννου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» την Κυριακή το μεσημέρι 9 Φεβρουαρίου.
Στην πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική με συνδημότες μας καλλιτέχνες, έδωσαν το «παρών» άτομα του πολιτικού κόσμου, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης μας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης και πολλοί φίλοι.
Ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου αφού ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και ευχαρίστησε τους φίλους για την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους, αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης μας (κυκλοφοριακό, στάθμευση, αυξημένη παραβατικότητα, ελλείψεις σε βασικές υποδομές όπως σχολεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας κλπ) τόνισε την ανάγκη για ασφαλείς δρόμους και πεζοδρόμια, χώρους πρασίνου, ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών , στήριξη ευπαθών ομάδων, ενίσχυση φορέων και συλλόγων του δήμου. Υποσχέθηκε να συνεχίσει να δίνει καθημερινές μάχες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώνει με σεβασμό και υπευθυνότητα τους πολίτες με έναν και μοναδικό στόχο: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ με πρόγραμμα, προτεραιότητες κι στόχους.
Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν Αγίων Αναργύρων Πευκακίων π. Σταύρος Τρικαλιώτης.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμούς και ευχές :
Ο Βουλευτής Βορείου Τομέα ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης , στον οποίο έπεσε και το φλουρί, ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος και οι πολιτευτές της Ν.Δ Φαίνη  Χατζηαθανασιάδου (πρόεδρος κοινότητας Ψυχικού) και ο συμπολίτης μας Σάκης Ιωαννίδης, οι υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι Γεωργία Πίσπα ( πρόεδρος. του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων ΑΡΓΩ) και Βάνα Παπαδοπούλου καθώς και η κ. Βίκυ Μυλωνά, εκ μέρους του Περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Κεχρή.

Επίσης ευχές απηύθυναν οι εκλεγμένοι δημοτικοί μας σύμβουλοι Μίνα Μουχτούρη, Βάνα Νικολακοπούλου και Δημήτρης Ρέγας.
Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του Προέδρου του συλλόγου Αγίου Ιωάννη Παναγιώτη Βαβουγυιού, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα του Άη Γιάννη εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για τον κ. Οικονόμου.
Παρέστησαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» Γιάννης Λογοθέτης, ο τεως Πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Κώστας Στεροδήμας και Μανώλης Κωσταντακόπουλος (και τεως πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ), από τον Ροταριανό όμιλο Αγίας Παρασκευής ο γεν. γραμμ. Κωνσταντίνος Κοτταρίνος , ο Γιάννης Κουσουλός και η κ. Βίκυ Πεζίρη που είναι και μέλος του Δ.Σ της Βιβλιοθήκης του δήμου μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προέδρους και εκπροσώπους των συλλόγων της πόλης μας:
Μάκη Κρασσανάκη (Αλληλεγγύη), Αντώνη Μαυράκη ( Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), Βακαλοπούλου Λένα και Μαρκή Λένα (πρόεδρο και αντιπρόεδρο Αιτωλοακαρνάνων αντιστοίχως), Βούλα Κουτσογιάννη(Κοντοπεύκου Παραδείσου), Κατερίνα Θεοδωράκη (Κρητών), Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο (Τσακού),Γεωργία Τσεκούρα Κίτσου(Αντιπρόεδρο Συλλόγου Ηπειρωτών ο ΠΥΡΡΟΣ), Παναγιώτη Μπαλτόπουλο ( Μεσσηνίων ο Αριστομένης), Στέφανο Μπακογιάννη(τεως. πρόεδρο συλλόγου Πευκακίων Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ), Μαρίνα Καλαντζάκη (γραμματέα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και αντιπρόσωπο ΕΕΣ), Βασίλη Τσαγγάρη ( πρόεδρο ΕΝΕΒΑΠ), Νίκο Δούμα (Καλαθοσφαίρηση Αγ. Παρασκευής ), Γιώργο Καράμπελα (ΓΣΑΠ γυναικείου μπάσκετ), Ντίνα Μανωλοπούλου και Σταύρο Παπαϊωάννου (Δεσμοί Αλληλεγγύης), Φρίντα Δημουλή(Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγ. Παρασκευής), Παναγιώτη Παναγάκο (Γεν. γραμ. Κινηματογραφικής Λέσχης και μέλος Δ.Σ Δημ. Βιβλιοθήκης), Βάσω Κουζηγιάννη(Χορωδία δήμου και μέλος Δ.Σ .Δημ. Βιβλιοθήκης ), Στέλιο Λάριζα (Ποδηλάτες Αγ. Παρασκευής), Γιάννη Κούτρα (Πτέραρχο, Πρόεδρο της ΕΑΒ ). Επίσης παρέστη εκπρόσωπος του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.
 Ευχαριστούμε θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , ζητάμε συγγνώμη που αρκετοί   δεν μπόρεσαν  να μπουν στην αίθουσα, γιατί ο χώρος του cafe 12 δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει 400 άτομα και περίμεναν υπομονετικά έξω για να μας ευχηθούν. Πολλές ευχές, υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.