Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού: γονείς μιλήστε στα παιδιά σας

Την ακόλουθη ανακοίνωση και τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου, που αφορά την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το σχολείο και την παράκληση προς τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους. Θεωρούμε πως η παράκληση αυτή δεν αφορά μόνο τους γονείς του 3ου Δημοτικού, αλλά όλους τους γονείς ΟΛΩΝ των μαθητών (αυτών που “κακοποιούν” τους τοίχους των σχολείων και αυτών που καλούνται να τους προστατέψουν).

“Αυτή είναι η σημερινή εικόνα του σχολείου μας 🙁…
Μετά από τεράστιες πιέσεις του Συλλόγου Γονέων να βαφτεί πριν λίγους μήνες όλο το σχολείο και το μεγάλο ποσόν που πληρώσαμε ΟΛΟΙ μας ύψους 6.200€ (εφόσον όλοι πληρώνουμε φόρους και δημοτικά τέλη!), καθώς και τις άπειρες ώρες που αφιέρωσαν τα μέλη του Συλλόγου για να επανέλθει σε μια καλή κατάσταση, αντικρίσαμε πάλι αυτή την εικόνα….θλιβερό.
Θα παρακαλούσαμε όλους τους γονείς, να μιλήσουν στα παιδιά τους, ότι ο χώρος που ζούνε τόσες ώρες κατά την διάρκεια των σχολικών ωρών όπως και κατά τις απογευματινές δραστηριότητες, είναι το δεύτερο σπίτι τους. Όπως το σπίτι μας, το σεβόμαστε, το αγαπάμε, το φροντίζουμε και το προστατεύουμε για να ζούμε όλοι σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον!
Μόνο συζητώντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας θα σταματήσουμε επιτέλους τους βανδαλισμούς των δημόσιων κτιρίων.
Υπάρχουν σίγουρα δεκάδες άλλοι τρόποι να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και όχι πάνω στους τοίχους του σχολείου τους.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας!

Το ΔΣ”