Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση» στην ΕΡΤ μαζί με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμαρχος Αγίας ΠαρασκευήςΒασίληςΖορμπάς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ελένη Δάβαρη, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΡΤ με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση», την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρες 10.00-13.00 στο στούντιο B΄ του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Θα παρουσιάσουν:

  • Μανώλης Γραφάκος, Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας,
  • Ιωάννης Σιδέρης, Δ/νων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης – ΕΟΑΝ και
  • Σοφία Γιαννάκη , Μηχανικός Περιβάλλοντος, εργαζόμενη του Δήμου Αγίας Παρασκευής στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει δράσεις του, όπως τις Γωνιές Ανακύκλωσης, το Δίκτυο του Καφέ Κάδου Βιοαποβλήτων και το Κινητό Πράσινο Σημείο, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με το κοινό το παιχνίδι «Πού πετάω τι», το οποίο ήδη παίζεται στα σχολεία του Δήμου.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΟΗΕ για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και την Ατζέντα 2030 και με αφορμή τη δέσμευση στον Στόχο 13 – Δράση για το Κλίμα.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 20/2 στο email: csr@ert.gr.

Σας περιμένουμε όλες και όλους την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρες 10:00-13:00στην ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432, Αγ. Παρασκευή, Τ.Κ. 153.42, Στούντιο Β΄.