Αγωνιστικά αποτελέσματα του Γυναικείου μπάσκετ την Κυριακή 23/2 (VD)

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 64-70
Δεκάλεπτα: 16-18, 23-13, 12-15, 13-24

Τα κορίτσια μας και ο προπονητής μας αξίζουν μόνο συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους! Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και άξιζαν την νίκη, αλλά δυστυχώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίζαμε πέντε εναντίον επτά. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι σε όλον τον αγώνα πετύχαμε 6 πόντους από βολές(6/11), ενώ η αντίπαλη ομάδα 20(20/30)! Τόσο αέρινη ήταν  που κατάφερε, την στιγμή που στο παρκέ έπεφταν κορμιά, να μας δώσει μόνο έντεκα βολές, ενώ εμείς είμασταν τόσο άγαρμπες που τους δώσαμε 20 από τους 70 πόντους που πέτυχαν συνολικά. Στο α’ δεκάλεπτο κερδίσαμε 1 φάουλ, ενώ σε βάρος μας σφυρίχτηκαν 8!Μπήκαμε στο δ΄ δεκάλεπτο με 5 πόντους μπροστά, αλλά το ματς γύρισε αφού εμείς σουτάραμε μόνο  2 βολές(πετύχαμε την μία) , ενώ οι αντίπαλοι σούταραν επτά (πέτυχαν τις 6 ) και έβγαλαν τις δύο ψηλές μας( Στούπα και Κόρμπου)  από το 35’ με 5ο φάουλ εκτός αγώνα. Να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι η καλύτερη παίκτρια των αντιπάλων έχει αναγάγει το φλόπινγκ σε επιστήμη, ενώ σχεδόν δεν υπήρχε φάση που φέρελπις παίκτρια της Ηλιούπολης να μην κάνει βήματα, όλα αυτά ατιμωρητί βεβαίως! Ασφαλώς έχουμε το δικαίωμα να τα καταγγείλουμε στους αρμόδιους, αλλά μάταιος ο κόπος! Εδώ έχουμε καταγγείλει από τις 27/11/19 την ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών από τους διαιτητές που έδωσε την ευκαιρία στον ΕΦΑΟΖ να πάρει την νίκη στην παράταση με έναν πόντο, το πρωτάθλημα κοντεύει να λήξει, και εμείς ακόμα περιμένουμε την εκδίκαση της ένστασής μας, στην οποία ούτε που θα μας καλέσουν να παραστούμε!

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 08/03 στις 19.30 στο Κοντόπευκο με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 Διαιτητές: Ναστούλης-Καλογεράκης(πάντα άξιοι)
ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Κάσδαγλη, Στούπα 10(2), Σιγιώργη 4, Κοντογιάννη 3, Γρίσπου 18(3), Ευαγγελάτου 11(3), Παπαντώνη, Χατήρα, Πετυχάκη, Κριμιτζά 11, Κόρμπου 7, Μπεζαϊτη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης, Φέξης) Δασκαλοπούλου 25(3), Νάτσκου  2, Καρανάσιου  2, Νεαρχάκου, Γούλα 6, Χατζηλεοντή  21(2), Κορρέ  4, Παπαδοπούλου, Οικονομίδου 10, Δαμουλάκη, Νικολαϊδου , Αλεξία.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το TELESPORT.gr και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο

 Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ – ΓΣΑΠ : 32-44

Δεκάλεπτα: 12-15,10-10,05-09,05-10

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησαν οι κορασίδες μας επί της μαχητικής ομάδας των Αχαρνών. Τα κορίτσια μας μπήκαν από την αρχή σε θέση οδηγού, απόκτησαν διαφορά δέκα πόντων την οποία και διαχειρίστηκαν έως το τέλος του αγώνα. Άσχημη στιγμή για την ομάδα μας, ο τραυματισμός της Βάλιας Χριστοπούλου που έπεσε πολύ επικίνδυνα , έπειτα από αντιαθλητικό φάουλ όπως υπέδειξε ο διαιτητής, χτυπώντας τον αγκώνα και  την λεκάνη. Της ευχόμαστε  γρήγορη  ανάρρωση και επιστροφή της στις προπονήσεις.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή μας για την επιτυχία τους. Την επόμενη αγωνιστική Σάββατο 7/3/20 στις 18:00 υποδεχόμαστε την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Μελισσίων στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γιαννακού, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Γ. ALL STAR MINI GAME

Την Κυριακή 23/2/2020 είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, μια μεγάλη γιορτή της ΕΣΚΑ, το ALL STAR GAME MINI κοριτσιών. Τα κορίτσια με τις περισσότερες ψήφους MVP από όλους του ομίλους του τουρνουά ΜΙΝΙ που ολοκληρώθηκε, ήρθαν στο κατάμεστο γήπεδο μας για να παίξουν μπάσκετ και να βραβευθούν από την ΕΣΚΑ για την προσπάθειά τους.

Ανάμεσα τους και 2 αθλήτριες του ΓΣΑΠ, η Μαργαρίτα Κεϊσογλου και η Αναστασία Σινάνογλου που μας έκαναν περήφανους και τίμησαν το σύλλογό μας με αυτή τη διάκριση. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να έχετε στόχους και να μάχεστε για αυτούς. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες τους για την προσπάθειά και την αγωνιστικότητά τους σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στην ΕΣΚΑ για τη άψογη διοργάνωση αυτής της γιορτής του μπάσκετ.

Δ. ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΓΣΑΠ

Την Κυριακή 23/02 έδωσαν τον τελευταίο φιλικό τους αγώνα προ τουρνουά τα κορίτσια των Juniors, στο φιλόξενο γήπεδο του Γαλατσίου.  Όλα τα κορίτσια συμμετείχαν με  ενθουσιασμό, ομαδικότητα και αγωνιστικότητα μέχρι εξαντλήσεως! Σκορ δεν κρατήσαμε, κρατάμε όμως τις συμβουλές και τις οδηγίες των προπονητών, τη λαχτάρα των παιδιών για το παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα. Και με αυτά θα ξεκινήσουμε τη συμμετοχή μας στο τουρνουά των Juniors που αρχίζει το Σαββατοκύριακο 07 & 08/03. 

ΓΣΑΠ(Λάουρα Νιτουλέσκου, Σταμάτης Γιακουμής)Κασκαβέλη, Τσελεμέγκου, Μορτάκη-Μαρτάκη, Τελλάκη, Χρήστου, Ανδρεδάκη, Πολυχρονοπούλου, Πολυμένου, Καραθανάση, Δρανίδου, Γρηγοράκου, Πάγια, Λιάρου, Ζαγλανίκη

Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ

Στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας των γυναικών με την Ηλιούπολη έγινε διαγωνισμός βολών μεταξύ πολλών αθλητριών μας από τις ακαδημίες μας. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Δασκαλάκη Ελπίδα από τις παγκορασίδες και η Εμμαντίνα Τούτση από τα  PROMINI.