Εκτός υποψηφιότητας στις εκλογές της Β3 ΝΟΔΕ ο τωρινός πρόεδρος Χρήστος Σούλης

Με την ακόλουθη αναλυτική δήλωση ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ, Χρήστος Σούλης, ανακοίνωσε ότι, στις επερχόμενες εκλογές της Νομαρχιακής του Βορείου Τομέα δεν θα είναι υποψήφιος. Επιλέγει να συνεχίσει ως μέλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι.
Αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Β3 Νομαρχιακή Περιφέρεια του Βορείου Τομέα των Αθηνών.
Πριν από δυο χρόνια με την εκλογή μου ως πρώτου σε σταυρούς Νομαρχιακού Συμβούλου και την θέση μετέπειτα του Αντιπροέδρου της Β3 ΝΟΔΕ, η γενιά μας τόλμησε ένα νέο πρώτο βήμα προς το μέλλον, ένα ποιοτικό άλμα για την παράταξη.
Ένα χρόνο μετά, με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού και διευθυντή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, Κου Στυλιανού Κονταδάκη, αλλά και του ιδίου του Πρόεδρου και μετέπειτα Πρωθυπουργού, αναλαμβάνω Πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ.
Μιας μεγάλης, δύσκολης και απαιτητικής σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης, δείχνοντας η παράταξη της ΝΔ ότι εμπιστεύεται τη νέα γενιά, τους νέους ανθρώπους και μάλιστα νέους ανθρώπους προερχόμενοι από το πουθενά, χωρίς κανέναν μηχανισμό και χωρίς πολιτικό background, κάνοντας έτσι πράξη την επιταγή της ανανέωσης.

Μαζί φίλες και φίλοι, μέλη της ΝΔ και όχι μόνο, διανύσαμε μια πορεία η οποία χαρακτηρίζεται από επιτυχίες, νίκες και κατακτήσεις σε μια μεγάλη ιστορική συγκυρία 4 εκλογικών αναμετρήσεων.
Είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή, μαζί με όλους σας, χωρίς προσωπικούς υπολογισμούς και ιδιοτέλεια.
Πορεύτηκα και πορεύομαι μαζί σας με ειλικρίνεια, ευθύτητα, σοβαρότητα και ακεραιότητα.
Μίλησα και μιλάω πάντα την γλώσσα της αλήθειας και με πράξεις, χωρίς να με νοιάζει το όποιο κόστος, πάντα με γνώμονα και στόχο την ενότητα και το κοινό όραμά μας.

Σήμερα, με προσωπική μου απόφαση ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές την άνοιξη, δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος.
Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στον εξίσου δύσκολο και απαιτητικό χώρο των ιδιωτικών αγορών αλλά και τα νέα κεφάλαια που πρέπει να ανοίξουν στην πορεία, με κάνουν να πάρω μια συνειδητή και ώριμη απόφαση, έτσι όπως άλλωστε έχω μάθει να αποφασίζω και να πράττω στη ζωή μου.
Όταν ζήτησα την ψήφο δήλωσα κατηγορηματικά ότι η πολιτική στην δική μου αντίληψη δεν είναι επάγγελμα αλλά είναι χρέος κάθε πολίτη να είναι ενεργός.
Πιστός και με συνέπεια στα λόγια μου, οι πράξεις μου σήμερα αποδεικνύουν ότι δεν εκμεταλλεύτηκα κανένα προνόμιό μου για κάποια θέση, συνεχίζοντας ακάθεκτα την επαγγελματική μου καριέρα.
Από το καλοκαίρι και μετά το πέρας των εκλογών, με την πιο σημαντική κομματική ιδιότητα, αυτή του απλού μέλους, θα συνεχίσω στην πρώτη γραμμή για τις ιδέες που θέλουν μια κοινωνία δίκαιη χωρίς διακρίσεις και μια Ελλάδα ισχυρή, περήφανη και με τις βαθιές ρίζες της που την οδηγούν με ασφάλεια σε ένα φωτεινό μέλλον με έναν Πρωθυπουργό μεταρρυθμιστή και οραματιστή.

Δεν αποξενώνομαι και δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα για την πατρίδα.
Συνεχίζουμε. Προχωράμε.
Σε ότι αφορά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με πιστεύουν, χρωστάω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Και επιτρέψτε μου συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον αναπληρωτή Γραμματέα οργανωτικού Κώστα Γούλα!!
Δέσμευσή μου και υποχρέωσή μου είναι να οδηγήσω την οργάνωσή μου με ενότητα και σιγουριά στις εκλογές της άνοιξης..

Με εκτίμηση,

Χρήστος Δ. Σούλης
Πρόεδρος Β3 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Βορείου Τομέα Αθηνών