Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του ΣΕΟΔΙ με σημαντικές παρουσίες από την πολιτική και την Αγία Παρασκευή

Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία της πλατείας Συντάγματος. Αιτία η συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση του Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών. Ιδρυτής του συνδέσμου υπήρξε ο σημερινός πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος, που αποτελεί σημαντικό πρόσωπο του οικονομικού τομέα και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Αλέξανδρος Κωστόπουλος, πρόεδρος ΣΕΟΔΙ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο γιός του κ. Κωστόπουλου, Τίμος Κωστόπουλος, που ακολουθεί τα ίχνη του πατέρα του, αφού τελεί για δεύτερη φορά Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο δήμο Αγίας Παρασκευής:

«20 Χρόνια Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών ( ΣΕΟΔΙ) λοιπόν!!

Σαν χθες μου φαίνεται όταν ο πατέρας μου ξεκίνησε την εν λόγω προσπάθεια, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπου χθες έγινε η ετήσια εκδήλωση η οποία ήταν και επετειακή λόγω των 20 ετών από την ημέρα της ίδρυσης του ΣΕΟΔΙ. Στις εκδηλώσεις του ΣΕΟΔΙ έχουν δώσει το παρόν, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του επιχειρείν, σπουδαίοι ακαδημαϊκοί, καθώς και διεθνείς προσωπικότητες όπως Γερουσιαστές και καθηγητές Πανεπιστημίων του εξωτερικού».

Κεντρικός ομιλητής στην χθεσινή επετειακή εκδήλωση, ήταν η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, μια παρουσία με ιδιαίτερη σημειολογία καθώς η Παιδεία πρέπει να αποτελέσει για την χώρα μας, την μεγαλύτερη επένδυση για το μέλλον. Πραγματικά εξαιρετικός ο λόγος της κ. Υπουργού.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη. Το παρόν έδωσαν: ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Γιογιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο π. Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην Γερουσιαστής κ. Κρις Σπύρου, οι πολιτευτές κ. Ιωάννα Καλαντζάκου και κ. Μαριάνθη Καφετζή, ο π. Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Αγγελακας και ο π. Διοικητής ΑΣΔΕΝ κ. Δημήτρης Μπάκας.