Στον «αέρα» το νέο δυναμικό site του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γράφει η Λένα Μαρκή

Όποιος επισκεφτεί από δω και πέρα το επίσημο site του Δήμου θα αντιληφθεί ότι πλέον εκσυγχρονίστηκε και εξελίχθηκε σε εμφάνιση.

Το νέο template είναι ευκολόχρηστο, λειτουργικό και δυναμικό. Ακολουθεί κατά κύριο λόγο την προηγούμενη δομή, χωρίς όμως να είναι εκείνη. Είναι δυναμικό με πολλές προοπτικές και ευέλικτο, όπως πληροφορηθήκαμε. Εξυπακούεται, ότι δεν είναι η τελική του μορφή. Γίνονται εργασίες να  προστεθούν και άλλες δυνατότητες και ενότητες. Η ουσία είναι ότι δημιουργήθηκε η βάση, όπως έπρεπε και αφού πληρώσαμε οι πολίτες τον κούκο, αηδόνι.

Το πρώτο και ουσιαστικό βήμα έγινε μετά από κόπους και προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων. Τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν στον Γ.Γ., κ. Μιλτιάδη Κύρκο, τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, κ. Γιάννη Αργυρό και τον ειδικό σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Μπαλάσκα, οι οποίοι, για όσους γνωρίζουμε, έδωσαν μεγάλο αγώνα και αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για να το πετύχουν.

Στην εξέλιξή του μπορούν να βοηθήσουν πλέον και οι δημότες με στοχευμένα σχόλια και επισημάνσεις, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών.