ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού – Παπάγου: «Λεωφορειακή γραμμή μεταμεσονύκτιας λειτουργίας στη Λ. Μεσογείων»

Χολαργός, 12/03/2020

Μετά την ομόφωνη απόφαση (141/2019) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, όπως ενημερώσαμε με δελτίο τύπου στις 05/07/2019, στείλαμε επιστολή στους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των όμορων της Λεωφόρου Μεσογείων Δήμων, προτείνοντας να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις και να υποβάλουν το ίδιο αίτημα στον ΟΑΣΑ.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Παλλήνης και Φιλοθέης – Ψυχικού έκαναν ομόφωνα αποδεκτή την πρότασή μας για την υποβολή αιτήματος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων τις νυχτερινές ώρες από τη γραμμή EXPRESS Χ 95 του Αεροδρομίου, με άρση του ειδικού καθεστώτος λειτουργίας τις μεταμεσονύκτιες ώρες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες και η νεολαία των Δήμων της περιοχής μας.

Σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ενεργειών μας, προκειμένου να διευρύνουμε περαιτέρω τη στήριξη του αιτήματος στον ΟΑΣΑ, στις 10/03/2020 στείλαμε επιστολή στον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να λάβουν απόφαση στήριξης του αιτήματος.

Επισυνάπτουμε τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Παλλήνης και Φιλοθέης – Ψυχικού και την επιστολή μας στον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

 Η Συντονιστική Επιτροπή

του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ  Χολαργού – Παπάγου

.