Σάλος με τη χυδαία ανάρτηση του Καψώχα (ΣΥΡΙΖΑ) «όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω» -Την κατέβασε

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσελήφθη πρόσφατα στο γραφείο Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επιδόθηκε σήμερα σε ένα απίστευτο υβρεολόγιο κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος παλαιότερα υπήρξε συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, έκανε μια εμπαθή και διχαστική ανάρτηση, με αφορμή τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό:

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιεί την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημετέρους (διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ ευρώ για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς) και προβάρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει προς όφελός της την ατομική ευθύνη, προσδοκώντας ότι η όποια στραβή με τον κορονοϊό θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο «εσείς φταίτε». Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και «όταν γυρίσω θα τους γαμήσω»».

Κατέβασε την ανάρτηση

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία ανάρτηση, ο δημοσιογράφος την κατέβασε και προσπάθησε να «τα μαζέψει», λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για απειλή:

Έγραψε στην νεότερη ανάρτησή του:

«Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικά τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή.

Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμένη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλάρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπέκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση», αναφέρει συγκεκριμένα ο Σωτήρης Καψώχας.


Πηγή: iefimerida.gr –