Ένα διαφωτιστικό βίντεο με οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων των δημοτών Αγίας Παρασκευής (VD)

Φωτογραφία: Α. Μπαλάσκας

Ένα πλήρως διαφωτιστικό βίντεο που θα βοηθήσει τους δημότες της Αγίας Παρασκευής να αποκτήσουν σχεδόν οποιοδήποτε έγγραφο χρειάζονται από το Δήμο, χωρίς να προσέλθουν σε αυτόν, δημιούργησε ο Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ακτινοβολιών, κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας. Οδηγίες απλές και σαφείς που μπορούν να ακολουθηθούν από οποιονδήποτε. Το μέσο είναι το επίσημο site του Δήμου, που οδηγεί στις αρμόδιες κυβερνητικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Ένας «δρόμος» χρήσιμος στην εποχή του  Covid-19, αλλά και μετέπειτα, αναβαθμίζοντας ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους πολίτες και γλιτώνοντάς τους από χάσιμο χρόνου.

Όπως ανακοινώνει ο κ. Μπαλάσκας:

«Για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα αυτό το tudorial για να ενημερώσω τους δημότες ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος φυσικής παρουσίας προκειμένου να διεκπεραιώσουν το σύνολο σχεδόν των υποθέσεών τους με το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Το υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προσφέρουν ηλεκτρονικούς διαύλους επικοινωνίας με τους Δημότες, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας. Δοκιμάστε τους