Επαληθεύει τις καταγγελίες Ζορμπά για την κατάσταση στην πλατεία ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος (VD)

Στο κανάλι OPEN και στην εκπομπή των Γιώργου Καραμέρου & Σπύρου Χαριτάτου, μίλησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες δύο ημέρες στην πάνω πλατεία, στην περιοχή του Αη Γιάννη. Το μεγάλο πρόβλημα για τον κ. Ζορμπά είναι ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού με τις μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά και το χρόνιο πρόβλημα της παραβατικότητας στην συγκεκριμένη πλατεία. Αυτοί που έρχονται στην πλατεία του Αη Γιάννη, τόνισε, οι περισσότεροι δεν είναι Αγιοπαρασκευιώτες.

Το πιο σημαντικότερο είναι τα όσα ειπώθηκαν από τον επίσης συμμετέχοντα στο πάνελ, Στράτο Μαυροειδάκο, Γενικό Γραμματέα των Ειδικών Φρουρών. Αρχικά ενημέρωσε ότι από ελέγχους που έχουν γίνει εκεί (σ.σ. πλατεία Αγίου Ιωάννη) και προσαγωγές, δεν είναι κάτοικοι της περιοχής, και δίνει δίκιο σ’ αυτό στον κ. Ζορμπά.

Συνέχισε παρουσιάζοντας μια ζοφερή εικόνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του κατά τη διάρκεια που υπήρχε η απαγόρευση κυκλοφορίας, πήγαινε η ομάδα ΔΙΑΣ, έκανε υποδείξεις στα 16χρονα παιδιά που ήταν εκεί με πειθώ και τα παιδιά έφευγαν.

Αντίθετα τώρα στο πεζοδρόμιο βρίσκονται οι γονείς των παιδιών, μέσα στην πλατεία 16χρονα παιδιά και κάποιοι τύποι να χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν ασπίδα. Πετάγαν στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πέτρες, μπουκάλια, καίγανε κάδους!!! Επόμενο ήταν, κατέληξε, να πάει διμοιρία μετά.