Ο Γιώργος Οικονόμου κάνει έκκληση προς τους δημότες για την προστασία της δημόσιας υγείας

Παρουσία σε εξωτερικό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής “Σήμερα” του Σκάι είχε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργος Οικονόμου για τα συμβάντα στην πλατεία του Άη Γιάννη. Ο Γιώργος Οικονόμου απάντησε σε ερωτήσεις και σε ήπιους τόνους προσπάθησε να εξηγήσει ποια είναι η πραγματική διάσταση των γεγονότων μετά τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, τις εμπρηστικές δηλώσεις, τους ατυχείς χειρισμούς και την αρνητική δημοσιότητα.

Αναφέρθηκε επίσης στις τηλεδιασκέψεις που είχαν προηγηθεί, στην έλλειψη αποφάσεων και μέτρων πρόληψης και τόνισε ότι το θέμα της  πλατείας δεν  είναι πολιτικό και ότι η πλατεία του Άη Γιάννη είναι για όλους τους δημότες και όχι για δεξιούς ή  αριστερούς. Ερωτώμενος τοποθετήθηκε και για τα θέματα της παραβατικότητας και αναφέρθηκε στον τρόπο που ο ίδιος προσέγγισε θέματα της νεολαίας.

Κλείνοντας, έκανε έκκληση προς τους δημότες για την προστασία της δημόσιας υγείας και κάλεσε τους παρουσιαστές να συνδράμουν κι αυτοί στην αποκατάσταση της εικόνας της πόλης της Αγίας Παρασκευής. Οι παρουσιαστές της εκπομπής δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν γιατί πράγματι το πιστεύουν.

Posted by Γιώργος Οικονόμου on Friday, 8 May 2020