Σε διαδικτυακή συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι δήμοι λόγω κορωνοϊού συμμετείχε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς (VD)

Στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες του βόρειου τομέα Αθηνών με τίτλο «Η Βόρεια Αθήνα συζητά», ο Δημήτρης Καιρίδης, Βουλευτής Β/Τ, διοργάνωσε τη δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας. Στη συζήτηση συμμετείχαν οι δήμαρχοι:

Ηλίας Αποστολόπουλος (Παπάγου – Χολαργού),
Βασίλειος Ζορμπάς (Αγίας Παρασκευής) και
Γεώργιος Θωμάκος (Κηφισιάς).

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα όπως η επαναλειτουργία των καταστημάτων, που όσον αφορά το Δήμο Αγίας Παρασκευής ο κ. Βασίλης Ζορμπάς ενημέρωσε για την διαρκή επικοινωνία στην οποία βρίσκεται  με τους επιχειρηματίες, τις προσωρινές αποφάσεις που πάρθηκαν υπέρ των και τις παρεμβάσεις που θα γίνουν.

Μίλησε για τις βασικές προκλήσεις και την εφαρμογή της καραντίνας στο δίμηνο που πέρασε, αλλά και την πολιτική πρόνοιας του Δήμου.

Αναφέρθηκε στα έργα που εκτυλίσσονται αυτό το διάστημα στα διοικητικά όρια της πόλης και απάντησε σε ερώτημα για την κατάσταση του κολυμβητηρίου και το τι μέλει γενέσθαι. Ακούστε την παρέμβαση – πρόταση του όμορου δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί το πρόβλημα που προέκυψε στην πλατεία Αγίου Ιωάννου και απασχόλησε πανελλαδικά τα ΜΜΕ. Παρακολουθείστε τι είπε για τους «θηρευτές λέξεων» και ποιο μήνυμα έστειλε και σε ποιους.

Σαφώς η εκπομπή αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούν οι πολίτες για τα τεκταινόμενα στους δήμους των κ.κ. Αποστολόπουλου και Θωμάκου.