1,5 τόνο ξηράς τροφής για τα αδέσποτα διέθεσε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής

1.500 κιλά ξηράς τροφής διέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης μας, την Τρίτη 26 Μαΐου.

Οι συσκευασίες της ξηράς τροφής μοιράστηκαν από τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» με πρωτοβουλία της κτηνιάτρουΕλευθερίας Παπαδοπούλου, υπεύθυνης του Προγράμματος του Δήμου για τα Αδέσποτα και Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου.

Η πρωτοβουλία αυτή της κ. Παπαδοπούλου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας Νίκο Τζιντάνο και Χάρη Παπαδημητρίου, καθώς και με τη βοήθεια της Προέδρου του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής Ντίνας Μπουλούμπαση.

Τηρουμένων όλων των κανόνων ασφαλείας που επιβάλλουν ακόμη οι παρούσες συνθήκες και με εξαιρετική οργάνωση, ο κάθε φιλόζωος υπέγραφε για την ποσότητα που παραλάμβανε. Ταυτόχρονα, γινόταν καταγραφή στο αρχείο της Πολιτικής Προστασίας η περιοχή ευθύνης του, στην οποία θα γινόταν η σίτιση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους πολίτεςνα φροντίζουν,ανάλογα με τη δυνατότητα του καθενός, τα αδέσποτα της περιοχής μας καινα ενημερώνουν την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για τα αδέσποτα που δεν σιτίζονται.