Συνάντηση με τους βουλευτές Ζωή Ράπτη & Θεόδωρο Ρουσόπουλο είχε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς

Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ζωή Ράπτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης  Ζορμπάς, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευήςτην Τετάρτη 27 Μαΐου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Ράπτη για ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας.Επίσης αναφέρθηκε αναλυτικάστη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.Η Βουλευτής έδειξε για μια ακόμη φορά ιδιαίτερο ενδιαφέρον,καθώς είναι πάντοτε αρωγός στις δράσεις του Δήμου μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης  Κύρκος και οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννης Αργυρός, Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας, Οικονομικών Τιμολέων Κωστόπουλος και Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Ο Βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών (Β1) της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.

Τον κ. Ρουσσόπουλο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος παρουσία Αντιδημάρχων και του Γενικού Γραμματέατου Δήμου, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας καθώς και για τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής να τα αντιμετωπίσει.

Ακολούθησε συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση του Βουλευτή για τη λειτουργία των Δομών του Δήμου.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Ρουσόπουλο να εκφράζει το ενδιαφέρον και την στήριξή τουστις προσπάθειες που καταβάλειη Δημοτική Αρχή.