Η εγκυρότητα του aparaskevi-images.gr στην πρώτη γραμμή

Το βράδυ της 5ης Μαΐου 2020 βρεθήκαμε να αρθρογραφούμε εκτάκτως με θέμα την παρουσία των ΜΑΤ στην πλατεία του Αη Γιάννη, εξαιτίας συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πολιτών εν καιρώ κορωνοϊού. Τα επεισόδια που συνέβησαν εκείνο το βράδυ έφεραν το Δήμο Αγίας Παρασκευής στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στα δελτία ειδήσεων.

Το aparaskeviimages.gr ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στην καρδιά των γεγονότων και πρόσφερε ΑΜΕΣΗ, ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ ενημέρωση. Πάντα χρησιμοποιώντας στοιχεία και γράφοντας αλήθειες.

Τον εγκυρότητα του aparaskevi-images.gr αναγνώρισαν μεγάλα πανελλαδικά sites και τηλεοπτικά κανάλια προβάλλοντας φωτογραφίες του και κάνοντάς το πηγή πληροφοριών τους.

Για του λόγου το αληθές, ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε πανελλαδικής (και όχι μόνο) εμβέλειας ιστοσελίδες, όπου μπορείτε να διαπιστώσετε την αναφορά που γίνεται στο aparaskeviimages.gr:

  1. ANT1 NEWS: Επεισόδια με νεαρούς που έκαναν πάρτι σε πλατεία
  2. iefimerida.gr: Αγία Παρασκευή: 300 νεαροί έκαναν… πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου -Δύο διμοιρίες ΜΑΤ επί τόπου
  3. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Το κάλεσμα το έκαναν διακινητές ναρκωτικών για να βρουν πελάτες
  4. CNN GREECE: Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στο CNN Greece: Άβατο η πλατεία, ξέρει τι συμβαίνει η Αστυνομία
  5. NEWSIT: Αγία Παρασκευή: Το πάρτυ στην πλατεία… ξέφυγε – «Συνωστισμός», πέτρες και χημικά
  6. in.gr: Κοροναϊός : Αγωνία σε κυβέρνηση και επιστήμονες για πισωγύρισμα
  7. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Πάρτι εκατοντάδων νεαρών στην πλατεία Αγίας Παρασκευής – Επέμβαση από τα ΜΑΤ (vid)

Αγαπητοί αναγνώστες, συνεχίζοντας την σταθερή και υπεύθυνη πορεία μας, θα εξακολουθήσουμε να σας ενημερώνουμε με αμεσότητα, αντικειμενικότητα, αλήθεια και ευαισθησία. Μακριά από εμάς η όποια παραπληροφόρηση και οι σκοτεινές συνομωσίες. Επιλέγουμε την ελεύθερη και σωστή ενημέρωση βασισμένη στις αρχές της Δημοκρατίας, καθώς επίσης το σεβασμό των γεγονότων και την αξιόπιστη δημοσιογραφία.

Εξάλλου, καθημερινά κρινόμαστε από εσάς.