Απλές οδηγίες για ασφαλείς κινηματογραφικές βραδιές στον θερινό σινεμά “Θανάσης Βέγγος”

Την Παρασκευή, ξεκινούν οι προβολές του Δημοτικού Θερινού μας Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος». Ο ΠΑΟΔΑΠ έχει σχεδιάσει και οργανώσει την λειτουργία του ως την παραμικρή λεπτομέρεια, με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των θεατών όσο και η ευχάριστη παραμονή τους στον χώρο αλλά και η ψυχαγωγία τους με θαυμάσιες ταινίες για όλες τις προτιμήσεις.

Όλα αυτά όμως θα πραγματοποιηθούν με μια απαραίτητη προϋπόθεση, που είναι η συνεργασία αυτών των ίδιων των θεατών.

Παρακαλούμε θερμώς, να λάβετε υπ΄όψιν σας τα κατωτέρω:

-Είναι γνωστό ότι, λόγω των μέτρων, οι θέσεις των θεατών ανά προβολή είναι περιορισμένες στον ανώτατο επιτρεπόμενο από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αριθμό. Για την εξασφάλισή του, η είσοδος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητος και σύμφωνα με τις υποδείξεις του εξουσιοδοτημένου προσωπικού.

-Κάθε ταινία θα προβάλεται σε δυο προβολές, για 2 συνεχόμενες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να δουν μια ταινία, θα έχουν την δυνατότητα να την δουν σε μια από τις 4 προβολές της.

Εξαιρούνται οι παιδικές και οι κλασσικές και οι παιδικές, με 1 προβολή για 2 συνεχόμενες ημέρες.

-Κατά την αναμονή σας για την είσοδό σας, τηρείτε την σειρά προτεραιότητος και τις αποστάσεις ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό, η είσοδός σας θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια και με δίκαιο τρόπο (αριθμημένα δελτία). Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός, μην απογοητεύεστε, υπάρχει και επόμενη προβολή. Μεταξύ πρώτης και δεύτερης προβολής, οι τουαλέτες και ο χώρος θα απολυμαίνονται επαρκώς

-Τηρείτε αποστάσεις κατά την προσέλευσή σας στο κυλικείο. Στην σειρά αναμονής, μέγιστος αριθμός 8 ατόμων

-Το κάπνισμα, από την είσοδό σας και μετά, δεν επιτρέπεται κυρίως για λόγους ασφαλείας

-Διατηρείτε τον χώρο και τις τουαλέτες καθαρά

-Η έξοδός σας από τον χώρο, μετά το πέρας της προβολής, θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού αναλόγως των συνθηκών.

-Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό, κάνει το καθήκον του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την δική σας ασφάλεια και άνεση. Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις υποδείξεις τους καθ΄όλη την διάρκεια παραμονής σας στον χώρο του κινηματογράφου.

ΑΝ ΟΛΟΙ τηρήσουμε τους κανόνες, θα απολαύσουμε υπέροχες κινηματογραφικές βραδιές.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ