Οδηγός του δημάρχου Αμαρουσίου ο συλληφθείς για απάτη

O οδηγός του δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της  aftodioikisi.gr, ο εργαζόμενος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για απάτη.

Ολα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία πολίτη. Ο πολίτης ανέφερε στις αρχές ότι ο οδηγός του δημάρχου υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να έλεγε για να πείσει το θύμα του ότι διαθέτει… υψηλές γνωριμίες από το χώρο της πολιτικής, που ήταν σε θέση να μεσολαβήσουν για έναν διορισμό.

O 37χρονος του υποσχέθηκε διορισμό, με αξιοποίηση των γνωριμιών του στο δήμο, έναντι 15.000. Ο πολίτης, ο οποίος ήταν άνεργος, είχε δώσει 10.000 στον 37χρονο, ωστόσο ο διορισμός αργούσε, οπότε προχώρησε στην καταγγελία.

Οι αστυνομικοί πήραν την καταγγελία του πολίτη και ξεκίνησαν την έρευνα. Μέχρι που σε συνεννόηση με τον καταγγέλλοντα έκλεισαν ραντεβού με τον οδηγό του δημάρχου. Στο ραντεβού ο πολίτης έδωσε προσημειωμένο χρηματικό ποσό ύψους 2.500 που…εκκρεμούσε, στον οδηγό και τότε οι αστυνομικοί επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Το ύψος του ποσού το είχαν συμφωνήσει «πελάτης» και συλληφθείς σε προγενέστερη επικοινωνία τους. Επρόκειτο για την αμοιβή που έπρεπε να δοθεί για τον υποσχόμενο διορισμό στο Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του δημάρχου που συνελήφθη είναι υπάλληλος του Δήμου και σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μέχρι πέρυσι ήταν συμβασιούχος, οπότε με δικαστική απόφαση έγινε αορίστου χρόνου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.