Το νέο νηπιαγωγείο στην Πατρόκλου πανέτοιμο να δεχτεί τους μαθητές

Οι αποδόσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας αρχίζουν να πλησιάζουν αυτές του εξωτερικού που τόσο θαυμάζουμε οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Ο λόγος για την ταχύτατη υλοποίηση του νέου νηπιαγωγείου στην Πατρόκλου και Γούναρη που ορθώθηκε μέσα σε περίπου 10 ημέρες. Αποτέλεσμα στις 12 Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους μαθητές.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα στο νέο νηπιαγωγείο έχει ήδη συνδεθεί το ρεύμα και η ύδρευση, έχει τοποθετηθεί σύστημα πυροπροστασίας, ακόμα και αλεξικέραυνο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σάρκουλας «Το στοίχημα ήταν πολύ δύσκολο! Δουλέψαμε σκληρά και συνεχίζουμε για να τα καταφέρουμε. Την Δευτέρα υποδεχόμαστε τους μικρούς μαθητές!».

Οι τρεις υπάρχουσες αίθουσες είναι καθόλα κατάλληλες, αφού έχουν λάβει ISO και έγκριση από το υπουργείο Παιδείας. Αναμένεται να προστεθεί ακόμα μία αίθουσα την Δευτέρα και να λειτουργήσει από την Τρίτη.

Οι ανάγκες της δίχρονης προσχολικής αγωγής οδήγησαν το Δήμο να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς ώστε να καλύψει τον αναγκαίο αριθμό αιθουσών. Έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, εν μέσω δύσκολων συνθηκών, στον οποίο αρχίζει να αναδεικνύεται νικητής. Αξίζει να αναφέρουμε την συνεχή παρουσία του Αντιδημάρχου, αλλά και του ίδιου του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, στα σημεία που υλοποιούνται τα νέα νηπιαγωγεία επιβλέποντας τις εργασίες.