“Η πόλη μας”: Είστε σίγουρα δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή κύριε Οικονόμου;;

Διαβάσαμε μια ακόμη «χαριτωμένη» – πως αλλιώς να τη χαρακτηρίσουμε – ανακοίνωση του κ. Γιώργου Οικόνομου,  που διαρκώς εντοπίζει «σκάνδαλα» και συνέχεια εκτίθεται.

Στο καινούριο σπαρταριστό του επεισόδιο, μιλά για «πανάκριβα Containers που στοίχισαν στο δημότη ο κούκος αηδόνι».

Ο κ. Οικονόμου ας ενημερωθεί, διότι οι δημότες ήδη το γνωρίζουν, πως τα…πανάκριβα «Containers», μολονότι γνωρίζει ότι δεν πρόκειται για τέτοια, δεν στοίχισαν το παραμικρό στους δημότες. Αποτελούν μέρος  του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2020, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Ο Δήμος απέκτησε επτά αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες, που ανταποκρίνονται στις υψηλές  προδιαγραφές,  με πλήρη κρατική χρηματοδότηση ύψους 386.380 €, μετά από προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

(Δεν) Λυπούμαστε, που ο κ. Οικονόμου αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πλήρη άγνοιά του για τα θέματα του Δήμου. Οι φαντασιώσεις του και οι εμμονές του για δήθεν σκάνδαλα, που αποδεικνύονται συνεχώς «φούσκες», τον οδηγούν στο ν΄αποκτήσει  επάξια το ρόλο του γραφικού της πόλης. Ας προσέξουν όσοι εκτίθενται εξαιτίας του.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»