Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο & το “Όλοι μαζί μπορούμε”

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το  “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και σε συνεργασία με 60 Δήμους της Αττικής, κάλεσαν τους δημότες να προσφέρουν σχολικά είδη σε συγκεκριμένα σημεία…

Σήμερα Σάββατο 19-9-2020 έγινε η δράση με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής που έχουν ανάγκη.  

Επειδή ισχύει “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ”, συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός σχολικών ειδών, καινούρια ή μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση), στο εμπορικό κέντρο «VENUS» στην οδό Αγίου Ιωάννου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο κ. Βασίλειος   Ζορμπάς δήλωσε σχετικά: “Και αυτή τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας. Σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι και ειδικότερα τα παιδιά, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, για να επιστρέψει με χαμόγελο στο σχολείο. Για αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου μας“.

Παρόντες σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτική, κ. Νικόλαος Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, κ. Νικόλαος  Ζόμπολας, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κ. Αντωνία Γκίνη, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί Λ. Κανέλου και Ρ. Παππά και η κ. Χριστίνα Τσούμα εκπρόσωπος του “Όλοι μαζί μπορούμε”.