Λ. Κεφαλογιάννη: Η κοντή μνήμη του κυρίου Καραμέρου με υποχρεώνει να του θυμίσω ότι..

Η Αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ως προς την αναφορά που έγινε στο πρόσωπό της, στη χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” διευκρινίζει.

Η απάντηση της κ. Κεφαλογιάννη:   Με έκπληξή μου διαπίστωσα να γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι». Με τα όσα αναφέρονται, έχω να επισημάνω τα εξής: ??Θεωρώ, εάν όχι ακατανόητη τουλάχιστον παντελώς πολιτικά άστοχη την εμπλοκή του ονόματός μου στην εν λόγω ανακοίνωση. ??

Είναι αδιανόητο, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών να ενημερώνεται μέσω ανακοινώσεων για προτάσεις που ουδέποτε έχουν συζητηθεί εκ των προτέρων. Ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Καραμέρος δεν έχει επιδιώξει ουδέποτε την επαφή ή τη συνεργασία μαζί μου, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να με στοχοποιήσει με χαρακτηρισμούς. ??Η πανδημία του COVID – 19 είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με προτάσεις «πυροτεχνήματα»

. Ο κύριος Καραμέρος το γνωρίζει καλά αυτό αφού ως Αντιπεριφερειάρχης επί σειρά ετών φέρει την υπογραφή και την ευθύνη της ατυχούς επιλογής του συγκεκριμένου κτιρίου, που επιδεινώνει περαιτέρω την ήδη δύσκολη λειτουργία των υπηρεσιών μας. ??Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα είναι ήδη επιφορτισμένη με πλήθος αρμοδιοτήτων που ο κύριος Καραμέρος, επίσης γνωρίζει. ??Η κοντή μνήμη του κυρίου Καραμέρου με υποχρεώνει να του θυμίσω ότι από την έναρξη της πανδημίας, η #Περιφέρεια_Αττικής έχει στηρίξει όχι μόνο τον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και όλους τους Δήμους του Βορείου Τομέα με μέσα αυτοπροστασίας, με τον συντονισμό δράσεων σε συνεργασία με τους Δήμους όπως η καθημερινή διανομή γευμάτων προς τις ευπαθείς ομάδες, μέσω της γραμμής υποστήριξης 1110, ενισχύοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση κ.ο.κ.

Το να μην γνωρίζει κανείς είναι θεμιτό. Το να έχει κανείς φαεινές ιδέες και αφανείς δρώντες το ελάχιστο είναι ανεύθυνο. Το να επιλέγει, όμως, τη στοχοποίηση προσώπων υποκινούμενη από άλλα κίνητρα είναι ανήθικο, και ασφαλώς δεν ευνοεί την εποικοδομητική συνεργασία ούτε τον πολιτικό πολιτισμό.