Η We4All σε συνεργασία με την «Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας» του Δήμου δενδροφύτευσαν στο πάρκο του κολυμβητηρίου

Το 2020 ήταν μια χρονιά αλλαγών. Το 2021 όμως μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ.

Λόγω του lockdown όλοι μας έχουμε έρθει περισσότερο κοντά με τους γείτονές μας, με τα μέρη που κατοικούμε και τα πάρκα και τις πλατείες του Δήμου μας, διαπιστώνοντας πολλές φορές ότι οι γειτονιές μας και οι ανοιχτοί τους χώροι έχουν ανάγκη από πράσινο και από δέντρα. Για το λόγο αυτό, η We4All ξεκινάει κάτι φρέσκο, πράσινο και περιβαλλοντικό για τους Δήμους, ιδιαιτέρως για την Αττική.

Επειδή, όμως, μόνο τα λόγια δε φέρνουν το αποτέλεσμα αλλά κυρίως οι πράξεις, σήμερα η ομάδα της We4All σε συνεργασία με τη νεοσύστατη «Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας» της Αντιδημαρχίας Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας κο Νικόλαο Ζόμπολα, πραγματοποίησε Δράση για την ενίσχυση του πρασίνου της πόλης στο «πάρκο του κολυμβητηρίου» στην Αγία Παρασκευή, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας COVID-19.

Τα φυτά που φυτεύτηκαν ήταν «δάφνες» περιμετρικά του πάρκου δείχνοντας την αρχή για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής που χαρακτηρίζεται από το πράσινο του Υμηττού αλλά και για τους υπόλοιπους Δήμους της Αττικής που επιθυμούν να φέρουν τους πολίτες πιο κοντά στην περιοχή που κατοικούν, πιο κοντά στο φυσικό της περιβάλλον και να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο.

Από σήμερα ξεκινάμε δυναμικά για μια πιο πράσινη Ελλάδα και έναν πιο πράσινο πλανήτη. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.we4all.com και να βρείτε πως μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλη της δυνατότερης περιβαλλοντικής ομάδας και να βοηθήσετε στο σκοπό μας.

Καλή δημιουργική χρονιά σε όλους και καλή δύναμη!