Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Pierce απέκτησε το δικό του Website

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Pierce με μεγάλο ενθουσιασμό λάνσαρε τη νέα του ιστοσελίδαwww.acgparents.gr και υπόσχεται εύκολη πλοήγηση, πλούσιο περιεχόμενο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Μετά από 4 μήνες σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, ο Σύλλογος Γονέων ενδυναμώνει την παρουσία του στο online περιβάλλον παρουσιάζοντας το νέο, σύγχρονο και γεμάτο νέο περιεχόμενο site του. Η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την αναβαθμισμένη αισθητική, την εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενό της, αναδεικνύοντας το όραμα, τις αξίες και τους στόχους του Συλλόγου, ο οποίος σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια στηρίζει το Σχολείο, τους Γονείς και τους μαθητές.

Στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να μάθει για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, να βοηθηθεί μέσα από την ενότητα Q & A, με απαντήσεις σε καθημερινές απορίες σχετικά με την λειτουργία του σχολείου, να κάνει την εγγραφή του εύκολα αλλά και να ενημερωθεί για την ιστορία του Σχολείου.

Στη νέα ιστοσελίδα βρίσκονται επίσης: ανακοινώσεις και νέα του Συλλόγου και του Σχολείου, εκπτώσεις για προϊόντα και υπηρεσίες στους Γονείς, καθώς και πλούσιο περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, βίντεο και webinars ώστε ο επισκέπτης να συντονιστεί εύκολα και γρήγορα στον παλμό των εξελίξεων του Pierce αλλά και της Κοινότητας του ACG.

Η αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας του Συλλόγου αποτελεί σημαντικό βήμα για να τονωθεί η διάδραση μεταξύ των Γονέων του Pierce αλλά και της Κοινότητας του ACG. O Σύλλογος Γονέων θέλει να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει, να πραγματοποιήσει και να καλλιεργήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες με τους Γονείς.

Σας καλούμε, λοιπόν, να επισκεφθείτε και να εγγραφείτε στη νέα ιστοσελίδα www.acgparents.gr

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η αναβάθμιση αυτής της διαδικτυακής παρουσίας του Συλλόγου Γονέων δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την επί 4μηνο αμέριστη αφοσίωση και σκληρή δουλειά του μέλους μας, Κατερίνας Τσούρτσουλα, την οποία και δημοσίως ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για το άριστο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook Pierce Parents Association https://www.facebook.com/groups/2355480824470587