Γιώργος Οικονόμου … δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους (VD)

Γ. Οικονόμου: Η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» δεν ήρθε για να φύγει, ήρθε, εδραιώθηκε και κάθε μέρα δυναμώνει

Στην ειδησεογραφικό site aparaskeviimages.gr και στη Λένα Μαρκή μίλησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», κ. Γιώργος Οικονόμου. Συναινετικός, με προφανή διάθεση συνεργασίας και με προτάσεις για δραστικές αλλαγές στο δήμο.

Με καινούργια ματιά στα δημοτικά δρώμενα ο κ. Οικονόμου σχολίασε την υφιστάμενη κατάσταση στο Δήμο, τον νυν και τον τέως δήμαρχο οι οποίοι «άφησαν το αποτύπωμά τους» διοικώντας για 10 χρόνια. Έκρινε  πως «έχουμε φαινόμενα αρρυθμίας και πολλές φορές παραλυσίας, έχουμε πράγματα τα οποία δεν αρμόζουν σε ένα σύγχρονο δήμο …».

Αναφέρθηκε στο νέο Δημαρχείο, τη βίλα Ιόλα, το κολυμβητήριό και τις προτάσεις της «Νέας Αρχής» για τις ανάγκες της πόλης.

Ο Γιώργος Οικονόμου μίλησε για το Τεχνικό Πρόγραμμα των τριών παρατάξεων, τη συμπεριφορά του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και πως προήλθε η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που χαρακτήρισε ως «τυπική ακύρωση για λόγους που δεν οφείλονται σε μας ….». Ποια ήταν λοιπόν η αιτία ή  ποιος ανέλαβε την ευθύνη της ακύρωσης της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου;

Ακούστε τι είπε για την Νέα Δημοκρατία, την πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων στην Αγία Παρασκευή και τον νέο εκλογικό νόμο.

Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της «Νέας Αρχής»;

Θα είναι άραγε υποψήφιος για Δήμαρχος το 2023;

(Σ.σ.: να επισημάνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με την αποφυγή διασποράς της νόσου Covid-19 και οι μάσκες βγήκαν μόνο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αφού τηρούνταν και η ανάλογη απόσταση).