Διαψεύδει ο Αλ. Μουστόγιαννης δημοσίευμα για αποχώρηση μέλους της παράταξής του

Μετά την ανακοίνωση σε προσωπική διαδικτυακή σελίδα του κ. Φώτη Αλεξόπουλου (Αγία Παρασκευή σύγχρονη πόλη) για την αποχώρηση της κ. Βικτώριας Πιπιλα από την δημοτική παράταξη “Μια γενιά μπροστά” και την προσχώρησή της στον συνδυασμό του, λάβαμε την ακόλουθη διάψευση από τον επικεφαλής της “Μιας γενιάς μπροστά”, κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

//

Με μεγάλη μας απορία είδαμε στο διαδίκτυο δήλωση αποχώρησης από την παράταξη μας και προσχώρησης σε άλλη παράταξη της πόλης μας.

Ανήμερα της «Καθαράς Δευτέρας» διάλεξαν κάποιοι να δηλώσουν την αποχώρηση και ταυτόχρονη  προσχώρηση  σε άλλη παράταξη παραπληροφορώντας τους πολίτες αλλά και αναγνώστες των ειδησεογραφικών σάιτ.

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η συγκεκριμένη κυρία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014!!! με τον συνδυασμό μας ως συνεργαζόμενη με πρώην Δημοτικό Σύμβουλο ο οποίος διεγράφη από την παράταξη μας πριν καν την διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών του 2014.

Επίσης η συγκεκριμένη κυρία δεν διέμενε καν στην Αγία Παρασκευή και δεν υπήρξε ποτέ ενεργό μέλος της παράταξης μας.

Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί και να μην παραπληροφορούμε τους πολίτες με ψευδείς ανακοινώσεις.

ΥΓ: Αποδεικνύουμε την παραπληροφόρηση του κυρίου Αλεξόπουλου όσον αφορά την δήθεν αποχώρηση της κυρίας Πίπιλα από την παράταξη μας παραθέτοντας σας το ψηφοδέλτιο μας (σε φωτογραφία) του 2019, όπου φαίνεται ξεκάθαρα, ότι η συγκεκριμένη δεν ήταν υποψήφια μαζί μας στις προηγούμενες εκλογές, αλλά στις δημοτικές του 2014!

Τώρα γιατί το θυμήθηκαν 7 χρόνια μετά είναι άξιο απορίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Το ψηφοδέλτιο των εκλογών 2019