(4) κρούσματα σε 333 ελέγχους rapid test στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη προσέλευση (τηρουμένων των αναλογιών) των δημοτών της πόλης μας ολοκληρώθηκε η διενέργεια rapid tests στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε έλεγχο 333 συμπολιτών μας και ανίχνευσε μόλις τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

Οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν θετικοί στον ιό ημερώθηκαν λεπτομερώς από τον υγειονομικό προσωπικό για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δημότες που εξετάστηκαν, τηρώντας με τον καλύτερο τρόπο όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού, τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθούν  τα τεστ χωρίς κανένα πρόβλημα και την Περιφέρεια Αττικής με την συνδρομή και της συνεργασία της πραγματοποιήθηκε η όλη διαδικασία.

Rapid Tests στην πλατεία Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 27.03.2021

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπενθυμίζει πως το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 10:00 πμ έως τις 15:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία) θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapidtests) από κλιμάκια του Οργανισμού.

Οι κάτοικοι της πόλης που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης , πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει:

1)Να είναι από 10 ετών και άνω.

2)Να είναι ΠΕΖΟΙ.

3)Να έχουν στείλει πριν την προσέλευσή τους μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».

4)Να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν το αποτέλεσμα μέσω sms.

5)Σε περίπτωση που καταφτάσουν στην περιοχή πέριξ της κεντρικής πλατείας οδικώς, να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός τους, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθουν στην πλατεία πεζοί.