Σε Αγία Παρασκευή και άλλους 6 εταίρους στον Βόρειο Τομέα έγινε η 3η διανομή ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/3) η 3η διανομή για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών.

 «Ως διοίκηση της Περιφέρειας, παραμένουμε σταθερά δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας, δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή στόχος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ήταν και είναι η απορρόφηση και η αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ποσών για τους πολίτες της Αττικής που έχουν ανάγκη. Αποτελεί χρέος μας η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη που βρέθηκε στο σημείο διανομής παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαϊδου.    

Στους επτά εταίρους της σύμπραξης (Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών & Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, Χαλάνδρι), που αντιστοιχούν σε 4340 ωφελούμενους του προγράμματος, συνολικά διανεμήθηκαν τριάντα (30) είδη.

Πιο αναλυτικά διανεμήθηκαν: 12 είδη παντοπωλείου, 6 είδη ΒΥΣ, 6 είδη νωπά και είδη οπωροπωλείου και 6 βρεφικά και είδη υγιεινής.

Σημειώνεται ότι η διανομή πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση των κανονισμών ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.