Δωρεά τροφίμων από τον εφοπλιστή Κώστα Καραΐνδρο για τους δημότες που έχουν ανάγκη

Γράφει η Λένα Μαρκή

Πριν μερικές μέρες στη συνέντευξη που έδωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τίμος Κωστόπουλος στο aparaskevi-images.gr,  τον ρώτησα αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Επισήμανα ότι το όνομά του έχει δεθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την προηγούμενη θητεία του ως Αντιδήμαρχος. Η απάντηση που μου έδωσε ήταν πως, όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, θα είναι εκεί να βοηθάει.

Θεωρώ ότι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα ήταν η σημερινή  προσφορά του κ. Κώστα Καραΐνδρου.

Ο εφοπλιστής κ. Καραΐνδρος είναι πολύ στενός οικογενειακός φίλος του κ. Κωστόπουλου και δεν είναι η πρώτη φορά που ενισχύει την Αγία Παρασκευή. Εννοείται πως σημαντικό ρόλο για τις κινήσεις προσφοράς του παίζει η παρουσία στο Δήμο του καλού του φίλου. Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται. Υπάρχουν κάτοικοι στην πόλη που έχουν πραγματικά ανάγκη και υπάρχουν φίλοι του κ. Κωστόπουλου που πολλάκις έχουν στηρίξει έμπρακτα τις ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Από την άλλη, αξιέπαινη είναι η ικανότητα του κ. Αντιδημάρχου να κινητοποιεί τους φίλους του για καλό σκοπό. Ελπίζουμε (το πιστεύουμε) να συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ο κ. Κωστόπουλος με σχόλιό του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε θερμά τον καλό του φίλο:

«Να ευχαριστήσω θερμά τον καλό φίλο και εφοπλιστή Κώστα Καραΐνδρο, ο οποίος προσέφερε ως δωρεά μια μεγάλη ποσότητα κρεάτων για τους δημότες μας που το έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες. Κανένας Δημότης μόνος του. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ! Γιατί η Αγία Παρασκευή είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!»