Τίμος Κωστόπουλος – Ο «Τσάρος» των Οικονομικών αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται στο APimages (VD)

Μια Διοίκηση με μοντέρνο τρόπο λειτουργίας που επιφέρει έσοδα στο Δήμο

“Όσο υπάρχουν δημότες μας οι οποίοι έχουν πρόβλημα, εμείς θα είμαστε δίπλα τους”

Αποκαλύψεις και εκπλήξεις για τα αθλητικά σωματεία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μια συνέντευξη έκπληξη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ. Τιμολέων Κωστόπουλος, στο aparaskeviimages.gr και στην αρθρογράφο Λένα Μαρκή.

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, σε γρήγορους ρυθμούς, συγκινητική, που περιελάμβανε και αρκετές εκπλήξεις.

Ο «Τσάρος» των Οικονομικών αναφέρθηκε σε όλες τις καινοτομίες που έχει προχωρήσει η Αντιδημαρχία Οικονομικών τον τελευταίο χρόνο συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Μίλησε για εκσυγχρονισμούς που αποφέρουν έσοδα στο Ταμείο του Δήμου και βγάζουν από το αδιέξοδο τους δημότες. Ανέλυσε τα οικονομικά οφέλη για τους πολίτες και το δήμο από την εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας πληρωμής και τη σύναψη δανείου για το ΟΤ 119.

Πως «έκλεισε» το θέμα των Energa & Hellas Power και τι μέλλει γενέσθαι για τις πρώην δημοτικές επιχειρήσεις ΚΟΙΚΕΔΑΠ & ΚΟΙΠΕΔΑΠ. Ποιο είναι το προσωπικό στοίχημα;

Μίλησε για άριστη συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου, με την ΕΝΕΒΑΠ και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, δίνοντας παράλληλα σημαντικές πληροφορίες για τις επιχειρήσεις.

Ήταν αναλυτικός, σαφής και κατανοητός.

Τι είπε για τον ελλειμματικό Ισολογισμό της προηγούμενης δημοτικής Αρχής;

Πέρα από τα οικονομικά ο κ. Κωστόπουλος απάντησε και σε θέματα που αφορούν την στήριξη των ευπαθών ομάδων και προχώρησε σε αποκαλύψεις, αρκετές δε σε προσωπικό επίπεδο. Αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μας συγκίνησε με μια ιστορία από τα νεανικά του χρόνια στο στρατό και μας αποκάλυψε το Βραβείο Ήθους που έλαβε εκεί.

Αναφέρθηκε στον πατέρα του Αλέξανδρο Κωστόπουλο (πρόεδρο του ΣΕΟΔΙ) και σε ένα σημαίνον περιστατικό από τα παλιά, που μπορεί να γίνει συμβουλή για το μέλλον.

Ποιος είναι ο «Κασπάροφ» και ποιος είπε «Η πολιτική μικρέ είναι σαν μια παρτίδα σκάκι, μια λάθος κίνηση …»;

Γιατί είπε ότι «είναι δύσκολο να είσαι Ζορμπάς» και πως χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά;

Ακούστε ποια έκπληξη ετοιμάζει για τα αθλητικά σωματεία της πόλης.

(Σ.σ.: να επισημάνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με την αποφυγή διασποράς της νόσου Covid-19 και οι μάσκες βγήκαν μόνο κατά τη διάρκεια της συζήτησηςαφού τηρούνταν και η ανάλογη απόσταση).