800 κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης ετοιμάζεται να αντικαταστήσει ο Δήμος

Σε αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης θα προβεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Όπως ενημερώνει η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Ελένη Δάβαρη, ο Δήμος προμηθεύτηκε συνολικά 800 νέους κάδους με ποδομοχλό.

Συγκεκριμένα η κ. Δάβαρη αναφέρει:

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Διεύθυνση καθαριότητας, στα πλαίσια ανανέωσης του εξοπλισμού της, παρέλαβε 800 κάδους απορριμμάτων (πράσινους) και ανακύκλωσης (μπλε) διαφορετικής χωρητικότητας με προκειμένου να αντικατασταθούν οι παλιοί φθαρμένοι κάδοι. Όλοι διαθέτουν ποδομοχλό, που επιτρέπει το άνοιγμα του κάδου με το πάτημα ενός ποδιού, αποδεσμεύοντας τα χέρια.

Η αντικατάσταση των κάδων, έχει στόχο τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της πόλης μας, και ήδη η τοποθέτηση τους προχωράει σε όλο το εύρος του Δήμου, με σκοπό την εξάπλωση τους.

Παρακαλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά, και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματα τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο, και να φροντίζουν τα καπάκια τους να παραμένουν κλειστά.