Διεξήχθη με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Στον όμορφο ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αναψυκτήριου της Ηλιούπολης οι Δήμαρχοι και οι πρώην Δήμαρχοι της Αττικής, μέλη της ΕΝ.Δ.Α., διενήργησαν την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους.

Ήταν μια πρώτη απόπειρα επαναφοράς στην κανονικότητα και της δράσης της Ένωσης, μετά μακρά αποχή λόγω της πανδημίας, όπως τόνισε ο Πρόεδρος κ. Π. Καμάρας στον χαιρετισμό του. 

Χαιρετισμό απηύθυναν και ο Γενικός Γραμματέας ΥΠ.ΕΣ. κ. Μιχ. Σταυριανουδάκης καθώς και οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, κ Γ. Χατζηδάκης, Δήμαρχος Ηλιούπολης και Θεοδ. Γεωργάκης  Γεν. Γραμματέας της Ένωσης και πρώην Δήμαρχος του ίδιου Δήμου.

Σε κλίμα ομοψυχίας και αδελφοσύνης, τα μέλη της Γ.Σ. ψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για το 2020 ως και τον προϋπολογισμό του 2021.

Ο Πρόεδρος ανέλυσε τις δράσεις και τις θεσμικές παρεμβάσεις που έκανε η Ένωση παρά τους περιορισμούς της πανδημίας, ενώ ανέπτυξε και τον προγραμματισμό για το τρέχον έτος.

Κοινή διαπίστωση όσων από τα μέλη έλαβαν τον λόγο ήταν η αναγνώριση της αξιέπαινης, όπως τονίσθηκε, δραστηριότητας του Δ.Σ., σε δύσκολες συνθήκες.

Στο τέλος της Συνέλευσης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Μακρυνόρης, επανέλαβε το κάλεσμα, στα Βίλλια το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο της πρώτης προγραμματισμένης εκδήλωσης, μετά τον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η συντριπτική  πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν πλήρως εμβολιασμένοι τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας.