Έγγραφο της Διεύθυνσης Καθαριότητας προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Με έγγραφό της προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κα. Ελένη Δάβαρη, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου ενημερώνει αναλυτικά για την κατάσταση η οποία επικρατεί στην πόλη αναφορικά με τις 120 νέες καταγραφές για απομάκρυνση κλαδιών και την αλόγιστη παραγωγή κλαδεμάτων.

Αναλυτικά:

Θέμα: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΔΙΑ» 

«Στις 20/5/2021 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση για την αποκομιδή των κλαδεμάτων των πολιτών προκειμένου να γίνει μια μεγάλη εκκαθάριση του προβλήματος που μαστίζει την πόλη μας.

Τα εναπομείναντα σημεία που έχρηζαν τη συνδρομή JCB μετά την απομάκρυνση των παραπάνω ήταν 89. Μέχρι τις 10/6 είχαν απομακρυνθεί και τα 89 αυτά σημεία.

Από τις 21/5/2021 έως και σήμερα έχουν γίνει 120 νέες καταγραφές για απομάκρυνση κλαδιών πέραν των προαναφερομένων, εξ αυτών οι 22 έχουν ήδη απομακρυνθεί.

Τα παραπάνω πραγματοποιούνται με διπλή βάρδια του μηχανήματος jcb καθημερινά που αφορά περίπου 3 με 4 δρομολόγια συμπεριλαμβανομένων και της απομάκρυνσης των απορριμμάτων του νεκροταφείου και των ογκωδών απορριμμάτων.

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι υπάρχει μια ακατάσχετη παραγωγή κλαδεμάτων από τη μεριά των πολιτών με παντελή έλλειψη σεβασμού προς το Δήμο που κατοικούν και τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εργάτες-«μηχανές».

Παρακαλούμε άμεσα για τη συνδρομή και τη συμπαράστασή σας ώστε να σταματήσει αυτή η κακή αντιμετώπιση από πλευράς πολιτών για την αλόγιστη παραγωγή κλαδεμάτων την κακότροπη απαίτηση για την απομάκρυνσή τους, την εξύβριση και την προσβολή υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας».